1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sahibinin sesi din işleri uzmanı!
Sahibinin sesi din işleri uzmanı!

Sahibinin sesi din işleri uzmanı!

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olan Bünyamin Okumuş, Mustafa Demirkan’ı Bahçeli’nin sözleriyle hedef gösterdi!

05 Haziran 2021 Cumartesi 11:51A+A-

HAKSÖZ HABER

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olduğunu öğrendiğimiz Bünyamin Okumuş, hafızlık icazet törenindeki dua sebebiyle oluşturulan linç ekibine dahil olmuş. Sol-Kemalistler ve milliyetçi çevreler tarafından hedef alınan Mustafa Demirkan Hoca’yı “Atatürk'ü anlamaktan aciz gafil ve hainleri kınıyorum” diyerek tahkir etmeye çalışan Bünyamin Okumuş paylaşımının devamında tıynetini de gösteriyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini olduğu gibi alıntılayan Okumuş, sahibinin sesini duyurduğunu ayan beyan ilan etmekten çekinmiyor! Devlet Bahçeli’nin İslami hassasiyetlere taban tabana zıt sözlerinden rahatsızlık duymak bir yana gurur duyduğu belli olan Bünyamin Okumuş nasıl bir zillet hali içinde olduğundan habersiz olmalı! Geçmiş olsun!

okumu.jpg

Bünyamin Okumuş için yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok. Ancak Okumuş’un sözleri üzerinden sol-Kemalistlerin oluşturmaya çalıştıkları algı tam evlere şenlik. Okumuş’un utanç verici ifadeleri İslam düşmanlarını çok sevindirmiş. Sol-Kemalistlerin bu rezil ifadeler sanki Diyanet kurumunu bağlıyormuş gibi lanse etme çabası ahlak yoksunluğunun göstergesi olsa gerek.

"Kim yapmış bu işi?" bu işi diye soruluyorsa, İslam’ın temel değerlerini değil Kemalist ideolojinin günahlarını temize çıkarmayı meslek edinmiş zavallılarıDiyanet” diye pazarlamak elbette ki Odatv gibi ahlaksız bir şebekeye düşerdi. Ne diyelim tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş!

HABERE YORUM KAT

16 Yorum