1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sadist katiller, sapık karakterler üreten ideoloji: Siyonizm
Sadist katiller, sapık karakterler üreten ideoloji: Siyonizm

Sadist katiller, sapık karakterler üreten ideoloji: Siyonizm

Siyonist işgal çetesi Gazze'de ağır darbe almaya devam ediyor...

19 Mart 2024 Salı 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaşanan vahşet tüm dünyaya Siyonizm dünyanın yeni faşizmi olduğunu kanıtladı. Siyonist ideolojinin nasıl bir insan tipi ürettiğini görmek için Gazze'de yaşananları incelemek yeterli.

Direnişçiler tarafından Gazze'de Siyonistlerden birisinin fotoğrafını herkes hatırlayacaktır. Gazze'de işgal ettikleri bölgelerde evleri yağmalayan işgalcilerden bir tanesi, Müslümanların mahremiyetine de saldırarak iç çamaşırların giyip fotoğraflarını paylaşarak iyice alçalmıştı. 

Çocukların bisikletini çalıp oyuncaklarını yağmayarak videosunu servis eden Siyonistler en nihayet kadınların iç çamaşırlarına kadar tasallut ettiler.

Anlaşılan o ki bu askerlerin her biri psikopat-sapık olarak yetiştirilip istihdam edilmiş Siyonist İsrail ordusunda. Kan dökmek, can almak, şehirleri yakıp yıkmak, çocukların oyuncaklarına varıncaya kadar Filistin halkının hemen her şeyini yağmalayıp gasp etmek bunların kronik hastalığıdır.

Kassam Tugayları bu alçağı gerçekleştirdiği operasyonda gebertti. Siyonizm'in sapık katilleri ve sadist ruhlu karakterleri Gazze'de tarihin dersini almaya devam ediyor. Zalimler için yaşasın cehennem!

image-2-001.png

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum