1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Rus tankları SSCB bayrağı takıp sivil araçları eziyor!
Rus tankları SSCB bayrağı takıp sivil araçları eziyor!

Rus tankları SSCB bayrağı takıp sivil araçları eziyor!

Ukrayna’dan gelen haberler büyük bir katliama işaret ediyor!

25 Şubat 2022 Cuma 15:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya’nın taktiği hep aynı 2008 senesinde Gürcistan’da benzer bir şey denendi. Önce ayrılıkçı gruplar kışkırtılıyor. Bu sebeple bir yönetim boşluğu olduğunu öne süren Rusya kendisine ideolojik veya etnik olarak bağlı bölgeleri ilhak etmeye ardından ise açıkça işgal etmeye çalışıyor.

Putin’in ifade ettiği üzere “SSCB’nin dağılmasını hata” olarak değerlendirmesi boşa değil. Ukrayna topraklarını işgal için sınırı geçen askeri birliklere ait tankların SSCB bayrağı astığı görüldü. Bazı bölgelerde ise tanklar sivil araçları ezerken görüntülendi.

Tankların sivil araçları ezdiği görüntüyü Habertürk canlı yayınında izleyen Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı “Onlar Ukrayna tankı olabilir” sözleriyle itiraz etmeye çalıştı. Ukrayna tanklarının kendi halkını neden ezip geçeceği sorusunu cevaplamayan Bursalı, Türkiye solunun içler acısı halini bir kere daha gösterdi.

Rusya’nın Suriye’de gerçekleştirdiği katliamlar sebebiyle defaten dile getirilen bir gerçek artık tüm dünyanın gündeminde. Her taşın altında Batı arayanlar gözlerinin önündeki Rusya tehdidini göremiyorlar!

Suriye’de katliam gerçekleştirince anlaşılmıyor ama Ukrayna’yı yerle bir edince bütün dünya tartışıyor. Burada tutarsızlığı vurgulama ihtiyacı bile hissetmiyoruz. Suriye’ye bir şey demezsen Ukrayna’dan başlanarak her yer hedef haline gelecektir! Şuan yaşadığımız kabusun sebebi bu!

fmbwktywybumvqt.jpg

SSCB bayrağını taşıyan Rus Tankı, Nova Kakhovka yakınlarında bir YouTube yayınında görüntülendi.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum