1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Rezillikte sınır tanımayan Kemalist ilahiyatçı gerçeklerle baş edemiyor!
Rezillikte sınır tanımayan Kemalist ilahiyatçı gerçeklerle baş edemiyor!

Rezillikte sınır tanımayan Kemalist ilahiyatçı gerçeklerle baş edemiyor!

Kemalist ilahiyatçı Cemil Kılıç adlı müflis, kendi uydurduğu iğrenç iddialar ile hem İslam'a hem de Mısır'ın seçilmiş lideri şehid Muhammed Mursi'ye hakaret etti. Sosyal medyada tepki çeken paylaşımlarını silen Kemalist müfsid farklı yalanlara sarıldı.

22 Şubat 2022 Salı 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İslam'a olan nefreti ve Kemalizm'e olan tutkusu ile yazdığı sosyal medya paylaşımları üzerinden ilgi ve alakayı kendisine toplamaya çalışan Cemil Kılıç adlı zihni müflis, Müslümanların değerlerine içi boş iddialar ile hakaret etmeyi marifet sanıyor.

İğrenç sözleri ile zihinsel sığlığını ve İslam nefretini kusan sözde ilahiyatçı Cemil Kılıç sosyal medya hesabından, "Bu Diyanet, ölen eşle veda seksi yapılabilsin diye Mısır'da meclise yasa önerisi veren ihvancıların devrik lideri Mursi için 81 ilde gıyabi cenaze namazı kılıp Ayasofya'da ise ad vermeden Atatürk'e lanet  okuyan Diyanet... Böyle Diyaneti kim savunur?" diye yazdı.

Utanmazlık ve iftirada sınır tanımayan müfsid Kılıç'ın yazdıklarına TRT Arabi eski Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu söyle cevap verdi: "Bir din bilimcisi olarak yalan söylemeye utanmıyor musunuz? Ne kadar rezil ve alçak bir kişisiniz. Size meydan okuyorum rahmetli Mursi için yazdıklarınızın tamamı YALAN. siz bir yalancısınız. Bir de bu kıt beyninizle millete din mi satıyorsunuz. Hadi iddianızı ispatlayın."

Mutanoğlu'nun yazdıklarının ardından paylaşımını silen Cemil Kılıç, farklı yalanları ile sosyal medyaya içindeki pisliği akıtmaya devam etti. Mutanoğlu Kılıç'ın paylaşımını silmesinin ardından yaptığı bir paylaşımda da, "İftirası ve yalanı ortaya çıkınca, olay yerini usulca terk etti. Yalan söylemeyi gelenek haline getirenlerle mücadele, tarihsel bir sorumluluktur." hatırlatmasında bulundu. 

 

 

cemil-kilic1.jpgmetin-mutaoglu-2.jpgcemil-kilic1-mutanoglu.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum