1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Rektör Dediğin Böyle Olur!
Rektör Dediğin Böyle Olur!

Rektör Dediğin Böyle Olur!

Trakya Üniversitesi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan yeni rektörünün ilk icraatı Türkiye bayrağı ve Mustafa Kemal fotoğrafını üniversitenin internet sitesine geri getirmek olmuş!

11 Ağustos 2016 Perşembe 16:16A+A-

Trakya Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, devir teslim töreninin ardından önceki yönetim tarafından resmî internet sitesinden kaldırılan Türkiye bayrağı ve Mustafa Kemal fotoğrafını geri getirdi!

Edirne’de 1982 yılında kurulan Trakya Üniversitesi’nde 8’nci dönem rektörlük seçimlerini ikinci sırada tamamlayan Prof. Dr. Yener Yörük, Temmuz 2012’de dönemin cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından rektör olarak atanmıştı.

Yeni yönetim Nisan 2013’te üniversitenin www.trakya.edu.tr adresindeki web sitesini değiştirmiş ve site içerisindeki Türkiye bayrağı ve Mustafa Kemal fotoğrafı da kaldırılmıştı.

Eğitime Büyük Katkı!

Geçen temmuz ayında yapılan 9’ncu dönem rektörlük seçimlerinde ise 279 oy alan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk sıradan rektör olarak atandı.

6 Ağustos tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen devir-teslim töreninin ardından göreve gelen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ilk olarak internet sitesine Türkiye bayrağı ve Mustafa Kemal fotoğrafının geri konulması talimatını verdi. Tabakoğlu, ayrıca internet sitesine Mustafa Kemal’e ait bir köşenin de yapılmasını istedi.

Sitenin eski hâli:

trakya_universitesi-(2).jpeg

Sitenin yeni hâli:

trakya_universitesi-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum