1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Polisten orantısız güç(!)
Polisten orantısız güç(!)

Polisten orantısız güç(!)

Polisin silahla tehdit ihbarı üzerine gittiği evde Gökhan Göz adlı şahıs elinde silahıyla polisi karşıladı. Polisin silahını istediği şahsın alkolün de etkisiyle cüretkar tavırlarda bulunması ve polisin yaşananlar karşısında tepkisiz kalması tepki çekti.

08 Şubat 2022 Salı 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER 

İş adamı olduğu belirtilen Gökhan Göz adlı şahsa polisin uyguladığı tavır tepki çekti. Polisin anlamsız bir sekilde kibar davrandığı, şahsın elinde silahla hakaretamiz sözlerde bulunması ve polisin olaya dair gözlemci tutumu eleştirilere neden oldu.

Silahla adam tehdit ettiği ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri elinde silah olan şahsın silahını alıp kontrol etmek istedi.

Polislere zor anlar yaşatan Gökhan Göz adlı şahıs etrafını saran polilerle olan diyaloglarında gösterdiği tavır ve sözleri ile dikkat çekti.

Polisin karşısında elinde silahla konuşma yapan ve alkollü olduğu görülen Göz, elindeki silahı yere düşürerek de tehlike saçtı.

Gökhan Öz'ün tavırları karşısında oldukça sessiz kalan polislere eleştiri gelirken, açıkça polise mukavemet ettiği görülen Göz'e karşı polisin takındığı muamelenin zayıflığı da tepki çekti. 

Göz, evine gelen polislere "Ne istiyorsunuz? Silah çekmişim. Silah çekmişim öyle mi? Ben Gökhan Göz'ün silahımı kontrol etmeye gelmişler... Dağda on tane PKK deseler bu kadar ekip gelmez..." dedi.

Alkollü şahıs, kendisinden silahını isteyen polise silahı verdiği sırada yere düşürerek tehlike saçtı. Sosyal medya kullanıcıları kalabalık polis grubunu Göz'e karşı çok nazik olduğu gerekçesiyle eleştirirken, polisin ikircikli tutumu tepkilere neden oldu.

Görüntülerin ardından özür dileyen Göz hakkında, "Silah Teşhiri", "Kişisel Verilerin Kaydedilmesi", "Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi" ve "Görevli Memura Mukavemet" işlemleri başlatıldı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum