1. HABERLER

  2. HABER

  3. Polis Bayrak İndirmeye Kalkan Şahsı Linçten Kurtardı
Polis Bayrak İndirmeye Kalkan Şahsı Linçten Kurtardı

Polis Bayrak İndirmeye Kalkan Şahsı Linçten Kurtardı

Şişli’de bir AVM’nin direğine tırmanarak Türk bayrağını indirme girişiminde bulunan şahıs öfkeli kalabalığın hedefi oldu.

21 Haziran 2014 Cumartesi 09:09A+A-

Şahıs linçten son anda kurtulurken, yaşananlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 
Edinilen bilgiye göre, Şişli’de saat 11.00 sıralarında bir AVM’de bulunan bayrak direğine tırmanan ve bayrağı indirme girişiminde bulunan şahsı fark eden 
vatandaşlar duruma müdahale etmek istedi. Bu sırada iş merkezinin güvenlik görevlileri direğe tırmanarak şahsı aşağı indirdi.

Direkten güçlükle indirilen şahıs daha sonra olay yerinden apar topar uzaklaştırılmak istendi. Ancak bu sırada çevrede toplanan öfkeli kalabalık şahsa tekme tokat girişti. Güvenlik görevlilerin güçlükle uzaklaştırıldığı şahıs, bölgeden çıkarılmak istenirken haberi duyan diğer vatandaşların toplanmasıyla yeniden linç girişiminde bulunuldu. Şahıs, etrafına toplanan onlarca güvenlik görevlisinin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Şüpheli şahıs daha sonra ihbar üzerine olay yerine gönderilen polis ekiplerine teslim edildi. Şahıs hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada ifadesi alınan şahıs daha sonra Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Terör şubesinde sorgusu yapılan şahsın herhangi bir örgüt ile bağlantısının bulunmadığı tespit edildi. Yapılan GBT sorgusunda şahsın uyuşturucu kullanmaktan çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu ve bir süre de tedavi gördüğü belirtildi.
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusu süren şüphelinin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT