1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Peygamber efendimiz de muhacirdi!”
“Peygamber efendimiz de muhacirdi!”

“Peygamber efendimiz de muhacirdi!”

Irkçı yalanları istediği kadar alıcı bulmayan Ümit Özdağ, Eskişehir’de de rezil edildi!

04 Kasım 2022 Cuma 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Yalan ve dezenformasyon üreterek ırkçı düşmanlığı körükleyen Ümit Özdağ, Eskişehir’de yine bilindik yalanlarını sıralıyor. Tartışmaya girdiği bir esnaf ise tabir-i caizse tek tek taşı gediğine oturtuyor.

Ekonomik gidişat üzerinden mültecileri nefret objesi haline getirmeye çalışan Özdağ’a ekonomik gidişatın farklılık arz ettiğini ifade eden esnaf Mesut Boz ardından ise "Peygamber Efendimiz de muhacirdi. Şu anda onlar da muhacir.” sözleriyle mültecilerin de Allah Resulü (sav) gibi muhacir olduklarını kaydediyor.

Ümit Özdağ ise “bunlara vatandaşlık veriyorlar” sözleriyle ortalığını kızıştırmaya çalışırken esnaf Mesut Boz, "380 bin civarında bir kişiye vatandaşlık verdiler bildiğim kadarıyla" diyerek    “1 milyon 400 bin kişiye temmuz ayında vatandaşlık vermişler” safsatasını dillendiren Özdağ’ı düzeltiyor. İçişleri Bakanı’nın açıklamasına göre ise 31 Mart itibarıyla 200 bin 950 Suriyeli Türkiye vatandaşı oldu.

Türkiye toplumu medya ve siyasetin özel çabası olmadıkça mülteci meselesinde akl-ı selimle hareket etme kabiliyetini gösterebiliyor. Netice olarak Özdağ bir kere daha rezil olurken Allah Resulü’nün muhacirliğini hatırlatan Mesut Boz toplumun akıl ve ruh sağlığı için bir siyasetçiden daha fazla sorumluluk üstlenmiş oluyor!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum