1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Perinçek’e Kim Olduğunu Hatırlatmak İsmail Saymaz’a mı Kalmalıydı?
Perinçek’e Kim Olduğunu Hatırlatmak İsmail Saymaz’a mı Kalmalıydı?

Perinçek’e Kim Olduğunu Hatırlatmak İsmail Saymaz’a mı Kalmalıydı?

Şebbiha İsmail bu kez taşı gediğine koydu ve önüne geleni FETÖ’cülükle, bölücülükle suçlayarak devletin hamisi rolüne soyunan ve iktidara yaranmaya çalışan Perinçek’e kirli geçmişini hatırlattı.

25 Şubat 2020 Salı 13:50A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye uzun zamandır asap bozucu bir iklimle boğuşuyor. Zaman zaman boğucu bir atmosfere dönüşen bu atmosferin tam ortasında insanlar bir de her gece Doğu Perinçek’i ya da Aydınlık tayfasından birilerini ekranlarda izleme zulmüne maruz kalıyorlar. İktidar medyasının son aylarda özellikle parlattığı bir isim olan Doğu Perinçek’in devletin hamisi, muhafızı pozuyla asıp kesmeleri ise gerçekten katlanılmaz bir zulüm boyutuna dönüşmüş durumda. 

Adeta her akşam bir ekrana misafir edilen Perinçek’in hükümet adına konuşuyor edasıyla sarfettiği kurnazca cümleler ne yazık ki iktidarı temsilen ekranlara çıkartılan tipleri de mest ediyor! Oysa Perinçek’in bu atraksiyonları bazen hepten zıvanadan çıkmış bir görünüm arzettiği için zaman zaman normalde kendisine daha yakın duran isimlerden de tepki alabiliyor. 

Dün akşam da benzer bir durum yaşandı ve şebbihalıkta oldukça mesafe kat etmiş bir isim olan İsmail Saymaz bile Perinçek’in saçmalamalarına dayanamadı. Önüne geleni FETÖ’cülükle, bölücülükle  suçlayan Perinçek’e kirli geçmişi hatırlatan İsmail Saymaz, Bekaa’da Abdullah Öcalan ile birlikte karşılıklı sırıtarak PKK taburunu selamlayıp, çiçek alışverişi yapan Perinçek’in yüzüne kim olduğunu çarptı.    

Saymaz’ın “yarın Çin PKK ile barışsın, öbür gün dağdasınız Doğu Bey” lafı ise tam manasıyla taşı gediğine koymak oldu. 

Konu ile ilgili video kesiti şöyle:

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum