1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Pelikan Çetesi Yeni Operasyon Peşinde!
Pelikan Çetesi Yeni Operasyon Peşinde!

Pelikan Çetesi Yeni Operasyon Peşinde!

Kendi rantlarına ve istikballerine engel olan kişilere karşı algı operasyonları ile tanınan ve bunu başarılı(!) şekilde yapan ​​​​​​​Pelikan çetesinden ikinci dalga! Bu kez hedeflerinde Mustafa Varank, İbrahim Eren, Şenol Kazancı ve Aydın Ünal var.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 16:50A+A-

Medyanotu haber sitesinden Serhat Ramay’ın haberi:

Pelikan örgütü bu akşam ikinci bir operasyona kalkıştı. Debuffer adlı twitter hesabından yeni bir algı operasyonu başlatıldı.

Pelikancıların algı operasyonunda kullandığı hesaptan gece vakti bir tweet zinciri paylaşıldı. Mesajlar zinciri şu cümleyle başlıyordu:

“İbrahim Eren,Şenol Kazancı ve Mustafa Varank’ın müşterek kankası Aydın Ünal’ı biraz daha yakından tanıyalım mı?“

Pelikancıların abisini 15 Temmuz’da şehit vermiş Mustafa Varank’a, uzun süre Erdoğan’ın en yakınındaki isim olan Aydın Ünal’a, İbrahim Eren’e ve Şenol Kazancı’ya operasyon çektiği o mesajlarda altı çiziler detaylar…

Mustafa Varank, Aydın Ünal’ın Erdoğan ve Reisçi gazetecilere hakaret ettiği dönemde Ünal’ı TÜBİTAK Yönetim Kurulu üyesi olarak atadı.

5 Mayıs 2016’da katıldığı bir televizyon programında Davutoğlu’ndan sonra gelecek başbakan için ‘düşük profilli’ diyerek Ak Partiyi zor durumda bıraktı. Binali Yıldırım düşük profilli?

Alman ajanı Deniz Yücel’i savunan Mustafa Yeneroğlu’nu eleştirdiği için Salih Tuna ve Erdoğan’ı destekleyen gazetecilere hakaret etti. Haşerat öyle mi?

Erdoğan’ı destekleyen yazarlardan Cemil Barlas ve Fuat Uğur’a ‘hamam böceği’ dedi.

Bu tartışma üzerine Mustafa Varank da Aydın Ünal ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaştı.

Varank,Sanayi ve Ticaret Bakanı olduğunda ‘kardeşimiz’ diyerek onu ilk kutlayanlardan biri Aydın Ünal oldu. Karede AA Genel Müdürü Şenol Kazancı’nın bulunması da dikkatlerden kaçmadı.

debuffer_1.jpg

debuffer-3.jpg

debuffer-4.jpg
debuffer-5.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum