1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. 'Paralel Yapı'nın Yeni Gazetesi: Karşı
'Paralel Yapı'nın Yeni Gazetesi: Karşı

'Paralel Yapı'nın Yeni Gazetesi: Karşı

Akşam gazetesinden Murat Kelkitlioğlu, paralel yapının son hedefinin yeni bir gazete olduğunu iddia etti ve gazetenin kadrosunda kimlerin olacağını açıkladı.

19 Ocak 2014 Pazar 20:08A+A-

Akşam gazetesinden Murat Kelkitlioğlu, paralel yapının son hedefinin yeni bir gazete olduğunu iddia etti ve gazetenin kadrosunda kimlerin olacağını açıkladı.

İşte o yazı;

Devlet içinde illegal şekilde örgütlenen Pensilvanya destekli yapının skandalları tek tek deşifre olmaya başladı. Korsan operasyonlardan tutun da kendilerine yakın olan medya kuruluşlarına servis ettikleri haber ve fotoğrafların yanlış yönlendirme amacıyla yapıldığını hepimiz takip ettik.

17 Aralık operasyonunun başladığı günden bu yana bunun 'seçim ayarlı bir operasyon' olduğu iddiası da kanıtlandı. Cemaat'in sözcüsü Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'ye oy verilmemesi için örgütlü toplantılara start verdiğini AKŞAM gazetesinin manşetinde okudunuz. Ne var ki, bu toplantılarda Cemaat tabanının da yapılanlardan ne kadar rahatsız olduğu ortaya çıktı. Yani 'paralel yapı'nın üst düzey aktörleri başka telden çalarken, tabanın AK Parti'ye bakışının, ki iktidarın tabana bakışı da öyle, olumlu olduğu net bir şekilde görüldü.

Hemen hemen her alanda örgütlü bir ağ olduğu görülen bu yapının yeni hedefleri de var. Başta söylediğimiz gibi bugüne kadar yapılanlarla sınırlı kalmamakta kararlılar.

Şimdiki hedef yeni bir gazete. Pensilvanya destekli gazetenin adı; Karşı. 2 Şubat'ta yayına başlayacak gazetenin merkezi Zeytinburnu. Ofis tutup çalışmalara başlayan gazetenin yayın yönetmeni Eren Erdem.

Yeni gazetede yazacak köşe yazarları da oldukça ilginç isimler: Abdüllatif Şener, İhsan Eliaçık, Levent Üzümcü, Kutlu Esendemir.

İsimlere bakınca nasıl bir ittifakın kurulduğu gün yüzüne çıkıyor. Önümüzdeki günlerde yeni korsan operasyonlara, korsan bildirilere, kirli kasetlere, mesnetsiz iddialara hazır olalım!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum