Haksöz Haber
  • Yorum Analiz / 18:24Müceddid kimdir?
  • Gündem / 18:01LGBT dostu sapık öğretmende okul müdürü de kovuldu
  • İran / 17:42İran basını: Hürmüz Boğazı’ndan izinsiz geçiş yapmak isteyen 3 tanker durduruldu
  • Filistin / 17:40Filistinli gazeteci: Bir ağrı kesiciden bile mahrum bırakıldım
  • Filistin / 17:38Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’da Filistinlilerin araç ve evlerine saldırdı
  • Dünya / 17:18BM: 2024'te dünya genelinde yaklaşık 331 milyon kişi uyuşturucu kullandı
  • Dünya / 17:15Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 589'e yükseldi
  • Filistin / 17:12İşgal zindanları işkence ve insanlık dışı uygulama merkezleri durumunda
  • Dünya / 17:07Avrupa'da sıcak hava alarmı sürüyor
  • Dünya / 16:30Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul29 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. özel harekat Haberleri

İşkence İddialarında Canlı Teşhis Formülüİşkence İddialarında Canlı Teşhis FormülüHakkari Şemdinli’de bazı özel harekat polisleri tarafından işkence gören vatandaşlarla olaydan dolayı suçlanan memurların ‘canlı teşhis’ yöntemiyle yüzleştirileceği öğrenildi. Fotoğraflı tespit işleminin de ikinci seçenek olacağı belirtildi.
‘İşkenceye Sıfır Tolerans’tan Sıra Dayağına!‘İşkenceye Sıfır Tolerans’tan Sıra Dayağına!
İşkenceyi Gündemleştiren Gazetenin Dağıtıcısı Alıkonuldu!İşkenceyi Gündemleştiren Gazetenin Dağıtıcısı Alıkonuldu!Doğruhaber gazetesi dağıtıcısı, Siirt polisi tarafından, gazetenin "işkencecileri soran manşeti dolayısıyla" alıkonuldu.
Şemdinli’de İşkenceye Maruz Kalan Köylülerin Avukatı KonuştuŞemdinli’de İşkenceye Maruz Kalan Köylülerin Avukatı Konuştu
‘Yeni Türkiye’ Altınsu/Şapatan’da Tökezliyor‘Yeni Türkiye’ Altınsu/Şapatan’da TökezliyorZafer Burakmak, Yöneliş-Haber’deki köşesinde Şemdinli’nin Altınsu (Şapatan) köyünde yaşanan olayı ve olay sonrası devlet yetkililerinin yaklaşımlarını değerlendirdi.
Hani Altınsu’da Darp ve İşkence YoktuHani Altınsu’da Darp ve İşkence Yoktu
Madem İddialar ‘Külliyen Yalan’, Öyleyse Neyi Soruşturacaksınız?Madem İddialar ‘Külliyen Yalan’, Öyleyse Neyi Soruşturacaksınız?Altınsu köylülerine işkence iddialarına ilişkin olarak yetkililerin palas pandıras iftira, yalan vb. nitelemelerde bulunduktan sonra, konuyla ilgili ‘soruşturulacak’ demeleri komik kaçmıyor mu?  
90’lı Yılların İğrençliklerini İhya Ederek ‘Terörle Mücadele’ Edilir mi?90’lı Yılların İğrençliklerini İhya Ederek ‘Terörle Mücadele’ Edilir mi?
Köylülere Toplu Dayak!Köylülere Toplu Dayak!Cumartesi akşamı Şemdinli’nin Altınsu köyü yakınında PKK’lılarla yaşanan çatışma sonrası özel harekat köye baskın düzenledi. Yetkililer köylünün meydan dayağından geçirildiği bu 90’lı yılları aratmayan olay hakkında açıklama yapmalı.
Özel Harekât’ı Bombalayan Darbeci Askerlere Rekor Ceza TalebiÖzel Harekât’ı Bombalayan Darbeci Askerlere Rekor Ceza Talebi
Batılılar PYD Saflarında Savaşıyor (Video)Batılılar PYD Saflarında Savaşıyor (Video)Suriye'de çekilen bir görüntüde ellerinde Javelin olan Batılılar IŞİD adı altında muhaliflere karşı PYD saflarında savaşırken görülüyor.
Özel Harekât'ta 7 Yıllık YolsuzlukÖzel Harekât'ta 7 Yıllık Yolsuzluk
Tekirdağ ve İstanbul’da El Kaide OperasyonuTekirdağ ve İstanbul’da El Kaide OperasyonuEl-Kaide operasyonunda ABD Başkonsolosluğunun kroki ve fotoğraflarının ele geçirildiği iddia edildi.
Sabahat Karataş’ı İbrahim Şahin ÖldürmüşSabahat Karataş’ı İbrahim Şahin Öldürmüş
Ayhan Çarkın Silivride Yer GösteriyorAyhan Çarkın Silivri'de Yer GösteriyorBazı faili meçhul cinayetlerle ilgili tutuklu bulunan eski Özel Harekatçı Ayhan Çarkın, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Büyükçavuşlu Beldesi'nde faili meçhul cinayetlerle ilgili yer gösteriyor.
Diyarbakır Kırsalında PKK OperasyonuDiyarbakır Kırsalında PKK Operasyonu
Faili Meçhul Davasında 7 TahliyeFaili Meçhul Davasında 7 TahliyeFaili Meçhul Cinayetler soruşturmasında tahliye kararı çıktı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Onların ‘kalb'leri seninle, kılıçları sana karşı!.'MURAT KAYACANAhirette nimetlere hasret kalmakENVER CANPeygamberi iletişim ve nezaket ahlakıHAMZA TÜRKMENTürkiye’nin istikamet arayışında - “Bölgesel modellik ve liderlik meselesi” -3OSMAN SEVİM“İki eda arası” ya da muhasebe de davaya dâhil!
  • VEYSİ SELİMOĞLUBir hasta odasında, sabrın ve tevekkülün sessiz dersi Mehmet Şerefoğlu’naMUSTAFA YILMAZHer hicret bir inkılabdırMURAT AYARİstanbul Erkek Lisesi’nde egemenlik, akran zorbalığı ve beyin göçü kıskacıİSMAİL CEYRANEmanetin gölgesinde yaşamakM. HASİP YOKUŞKudüs'e kim vali olacak?
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardıEl-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
  • Ekin Yayınları'ndan indirimli kitap setleriEkin Yayınları'ndan indirimli kitap setleri
  • Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumuWashington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
  • Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
  • Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyorSoykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
  • İsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanmasıİsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanması
  • Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdırAlay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
  • Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısıAnti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
  • "Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor"Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
  • “Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”“Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
  • Mektup
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
    • Ekin Yayınları'ndan indirimli kitap setleri
    • Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
    • Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
    • Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
    • İsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanması
    • Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
    • Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
    • "Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
    • “Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”
    • BM raporunda İsrail saldırılarında Filistinli çocukların yaşadıklarına ilişkin sarsıcı tanıklıklar yer aldı
    • Kalkınma Yolu'nda ilk hedef demir yolu hattının tamamlanması
    • Eşitsizlik Çağı’nda Dünya Kupası
    • Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma
    • Hizbullah: İsrail koşulsuz çekilmeli