1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Önce kışkırt sonra sükunet çağırısı yap!
Önce kışkırt sonra sükunet çağırısı yap!

Önce kışkırt sonra sükunet çağırısı yap!

Toplumu kışkırtarak yabancı düşmanlığını körükleyen ırkçı Zafer Partisi şimdi de yalandan sükunet çağrıları yapıyor.

17 Ağustos 2023 Perşembe 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyeli bir şahsın 9 yaşında bir çocuğu istismarı iddiası üzerine Şanlıurfa’da bir grup insan, tepki olarak sokağa çıktı. Valilik de iddia ve şikayet üzerine gerekli işlemleri başlatıp şüpheli şahsın tutuklandığını açıkladı.

f3sa152xuaaddkd.jpg

Absürt olan ise senelerdir mülteciler ve özelde Suriyeliler hakkında yüzlerce yalan haberi yayan ve toplumu kışkırtan, ırkçılığıyla maruf Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı’nın insanların sokağa çıkmasının ardından bir açıklama yayınlaması oldu. Zafer Partisi’nin hiçbir şekilde infial yaratacak olaylar içinde bulunmayacağı(!) belirtilen açıklamada halk sükunete davet ediliyor. 

f3rcwxexkaaidt6.jpg

Irkçı Ümit Özdağ daha önce de yalan olduğu açığa çıkan bir iddiasında da "Suriyelileri yollayın yoksa olaylar büyüyecek" diyerek açıkça tehditler savurmuştu. Toplumu infiale getirip kaos çıkması için yıllardır elinden gelen her şeyi yapan ırkçılar Bozova'da yaşanan kargaşanın esas sorumlularıdır!

Bir tane sapığın suçunu bütün mültecilere mâl eden akıl dışı bakış açısı Suriyelilere nefret kusarak toplumu birbirine düşürme derdindedir. Emniyet ve yargının bu tarz provokasyonlara karşı en hızlı bir şekilde karşılık vermesi gerekmektedir. Gereken işlemler yapılmadığında önce toplumu kışkırtarak infiale sebep olanlar bir masum rolüne bürünerek utanmaz açıklamalar yapıyorlar!

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum