1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Oflu Hoca: İslâm'ı Küçük Düşüren Filmlere Rağbet Edilmesi Düşündürücü
Oflu Hoca: İslâm'ı Küçük Düşüren Filmlere Rağbet Edilmesi Düşündürücü

Oflu Hoca: İslâm'ı Küçük Düşüren Filmlere Rağbet Edilmesi Düşündürücü

“Oflu Hoca” olarak tanınan ve cesur vaazlarıyla halkın sevgisini kazanan Yasin Gündoğdu, “Oflu Hoca’nın Şifresi” isimli film ve benzerleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:16A+A-

Mihrap Haber’de yer alan habere göre, Oflu Hoca Yasin Gündoğdu, sanat veya film adı altında milleti güldürmek adına ahlak ve dini kullanan ve bu yolla hem gençlerin ahlakını bozan hem de İslâm karşıtlarının gözünde İslâm’ı küçük düşürenlerin yanlış yaptığını söyledi.

Gündoğdu, mâlesef müslümanların dahi para verip gidip küfür izlediğini söyleyerek En’am Sûresi’nin 68. âyetini hatırlattı:

“Âyetlerimiz hakkında münasebetsizliğe dalanları gördüğün zaman hemen onlardan uzaklaş ki, ondan başka söze dalsınlar. Eğer şeytan bunu sana unutturursa hatırladıktan sonra hemen kalk, o zalimler topluluğuyla oturma.”.

Oflu Hoca, “Hâl böyleyken rabbimizin emri buyken bir müslümanın, hem de parasıyla, böylesi ve benzeri İslâm’ı ve hocaları küçük düşürücü filmlere rağbet etmesi düşündürücü.” değerlendirmelerinde bulundu.

Gündoğdu, “Keşke bunları sahte hocaya Amasra’da denk gelip yüzlerine söyleseydim, hem Of’umuzun hem de dinimizin imajına zarar veriyorlar.” dedi.

HABERE YORUM KAT