1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. ODTÜ'de Sol Çetelerin Mescid Hazımsızlığı Sürüyor!
ODTÜ'de Sol Çetelerin Mescid Hazımsızlığı Sürüyor!

ODTÜ'de Sol Çetelerin Mescid Hazımsızlığı Sürüyor!

Müslüman öğrencilerin ODTÜ’deki varlığından ve küçük büyük her türlü çalışmalarından rahatsız olan sol çetelerin hazımsızlıkları ve saldırgan tutumları sürüyor!

16 Mayıs 2016 Pazartesi 15:40A+A-

Haksöz Haber

ODTÜ’de geçtiğimiz aylarda mescid ihtiyacının sesli bir şekilde dile getirilmesine tahammül edemeyen sol çeteler, Aralık 2015’te bahçede namaz kılan öğrencileri engelleme cüretinde bulunmuş, müslüman öğrencilere sopalarla saldırmıştı!

Yaşanan çirkin olayların Türkiye gündemine oturmasıyla birlikte kamuoyu baskısına dayanamayan, daha önce türlü bahanelerle mescid açılmasını engelleyen yetkililer bu tavırlarını terk etmek zorunda kalmış, neticede Şubat 2016’da ODTÜ’de bir mescid açılmıştı.

Son olarak, ODTÜ’de mescid açılmasını ve müslüman öğrencilerin çalışma yapmasını hazmedemeyen, ODTÜ Kolektif isimli vandallığı ve saldırganlığıyla meşhûr grup, hadsiz bir bildiriye daha imza attı!

Müslüman öğrencilerden “gerici” ifadesiyle bahsedilen bildiride Aralık 2015’teki çirkin saldırılar şu şekilde sahiplenildi:

“Gerici grupların bu faaliyetlerine karşı, gerek fiziksel gerek ideolojik anlamda müdahale ve mücadeleden geri durmadık.”.

Bildirinin sonunda yer alan şu ifadelerse daha önce müslüman öğrenciler tarafından mescide girip tacizde bulunmaları engellenen İslâm düşmanı sol çetelerin azgınlıklarını ve hazımsızlıklarını bir kez daha gözler önüne seriyor:

“Rektörlük tarafından denetlenmeyen mescitleri, denetledik, denetlemeye devam ediyoruz. Mescit içerisinde hiçbir zaman afişlerle, broşürlerle, çeşitli yayınlarla gerici propaganda yapmalarına izin vermeyeceğiz.”.

Bahsi geçen hadsiz bildiri:

odtu_kolektif.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum