1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Nevşin Mengü’den lağım suyu kokulu gazetecilik örneği
Nevşin Mengü’den lağım suyu kokulu gazetecilik örneği

Nevşin Mengü’den lağım suyu kokulu gazetecilik örneği

Gazze’de çocukların katledilmesini meşrulaştıracak düzeyde İsrail adına yalanlar paylaşan Nevşin Mengü, bir “lağım suyu” kokulu gazetecilik örneği daha sergiledi.

17 Ekim 2023 Salı 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz günlerde İsrail’in Kudüs’teki Filistinli göstericilere tomadan lağım suyu sıktığı ile ilgili yansıyan haberlerin ardında düşen “araştırmacı-gazeteci” Nevşin Mengü, hakikati (!) ortaya çıkardı.

Muhtemelen “İsrail gibi bir devlet böyle iğrenç bir şey yapmaz!” motivasyonuyla harekete geçen Mengü, sonuçta İsrail polisinin tomadan sıktığı suyun lağım suyu olmadığını ancak kimyasal içerikli ve lağım kokan bir su olduğunu büyük bir gazetecilik örneği ile ortaya çıkardı ve gururla bunu paylaştı. Hatta İsrail’in “Skunk” adlı bu suyu farklı devletlere ihraç etme niyetinde olduğunun da altını kalınca çizerek vurguladı.

Nevşin Mengü, üç gün önceki yayınında Kudüs’ten canlı yayına aldığı muhabir Nimet Kıraç’ın aktardığı “İsrail, lağım suyu sıktı!” bilgisine çok şaşırmıştı. Nihayetinde bunun ardına düştü ve İsrail’in bu kadar ‘kötü kalpli’ olmadığını ortaya çıkardı. Suyun kimyasal analizi o kadar önemliydi ki Nevşin Mengü bu konuyu da hallettiğine göre Gazze konusu da artık kapanabilirdi! Gazze’de bizzat hedef alarak binden fazla çocuğu katleden İsrail, Filistinli göstericilerin üzerine lağım suyu sıkacak kadar canileşemezdi elbet!!!

Hâlbuki Aksa Tufanı’nın ardından Gazze’ye yönelik başlayan Siyonist kıyımı ve barbarlığı meşrulaştırmaya matuf “Festivalde yüzlerce kişiyi öldürdüler, kadınlara tecavüz ettiler!” yalanını bizzat Nevşin Mengü de paylaşmış ve Türkiye kamuoyunda Siyonist İsrail lehine bir propaganda zemininin oluşmasına vesile olmuştu. Bu uyduruk bilginin yalanlanmasına ve uluslararası basın içinden bu yalana ortak olanların çoğunun özür dilemesine rağmen Nevşin Mengü, halen paylaştığı o yalan hakkında hiçbir şey söylememişti.

Bu kadar mühim bir meselede apaçık bir yalanı paylaşarak Gazze’de insanların katledilmesini meşrulaştıran bir kapı açan Nevşin Mengü, bu yalanın ardına değil de “lağım suyu”nun peşine düştü. Ve Siyonizm adına büyük bir “gazetecilik” örneği sergiledi!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum