1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Nerede Aşırılık Varsa Orada Mutlaka Gizlenen Bir Şey Vardır
Nerede Aşırılık Varsa Orada Mutlaka Gizlenen Bir Şey Vardır

Nerede Aşırılık Varsa Orada Mutlaka Gizlenen Bir Şey Vardır

​​​​​​​Bir yerde bir davayı, bir misyonu, dinleyenleri etkilemek için abartılı bir şekilde savunan kim varsa bilin ki orada bir şeyler gizleniyor. 

17 Mayıs 2020 Pazar 22:22A+A-

Ahmet Can, Yeni Akit gazetesinde yayınlanan yazısında Sevda Noyan’ın Ülke Tv’de sarfettiği sözleri değerlendirdi. Ahmet Can'ın yazısındaki bölüm:

Ülke TV’de çok talihsiz bir program gerçekleşti. Kan donduracak sözler söylendi. O sözleri burada tekrarlamak istemiyorum, çünkü duymayan kalmadı. Programı sunan hanım da, ‘ayaklarını denk alsınlar’ sözüne mütevazı bir destek kabilinde ‘o insanlar dört ayaklarını denk alsınlar’ diyerek onların aslında insan olmadığını ve dolayısıyla bunu hakettiklerini ima etti. 

‘Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin, sizi adaletten saptırmasın. Adil davranın. Bu Allah’a karşı sorumluluk bilinci duymaya en yakın olan davranıştır. Maide suresi 8. ayet acaba bu iki hanım için ne ifade ediyor?

15 Temmuz darbe girişimi FETÖ lehine sonuçlansaydı muhtemelen bir TV kanalında, ‘Liderimizin yanındayız, yedirmeyiz’ diyecek olanlar darbe girişimi aleyhe sonuçlanınca, bir başkası lehine aynı sözü söylüyor. Sadece liderin ismi değişiyor. Günün kadını olmak görevini, ortamın kokusunu alarak takdire şayan bir şekilde sürdüren bayan ‘Fırıldak Sebo’ya rahmet okutuyor. 

Bir yerde bir davayı, bir misyonu, dinleyenleri etkilemek için abartılı bir şekilde savunan kim varsa bilin ki orada bir şeyler gizleniyor. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT