1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ne kadar ilginç şeylere heyecanlanıyorsunuz?
Ne kadar ilginç şeylere heyecanlanıyorsunuz?

Ne kadar ilginç şeylere heyecanlanıyorsunuz?

T24 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, canlı yayında rahatsızlanmasını “yayın kesilirken duyulan, ‘eyvah eyvah’ sesi heyecan yarattı!” başlığıyla haberleştirdi.

26 Nisan 2023 Çarşamba 19:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Sol-seküler kesimlerin seçimler yaklaşırken en büyük ümidinin seçimlerden galip ayrılmak olduğunu düşünmek gayet mantıklı. Netice olarak Erdoğan ile uzun yıllardır devam eden bir mücadeleleri söz konusu. Kimisi legal kimisi illegal girişimlerle Erdoğan’ı alaşağı etmek için de epey çaba gösterdiler.

Seçimlere az bir zaman kala daha önceki birçok seçimde olduğu gibi sol-seküler kesimler umutlu. Geçmiş seçimlerde var olmayan ekonomik tablo doğal olarak muhalefetin ümitlerini artırıyor. Sonuçları ise hep beraber öğreneceğiz…

Vaziyet böyleyken bazı yayın organları seçimleri beklemeden Erdoğan’ın gitmesi için “heyecanlanmış.” Bir hadise karşısında heyecanlanmak çok yaygın kullanıma göre müspet olaylar için tercih edilir. Misal olarak kimse beklenmedik bir şekilde battığı için heyecanlanmaz, şaşkına döner…

T24, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, canlı yayında rahatsızlanmasını “yayın kesilirken duyulan, ‘eyvah eyvah’ sesi heyecan yarattı!” başlığıyla haberleştirdi. Geçtiğimiz gün canlı yayında yoğun temposu sebebiyle midesini üşüten Cumhurbaşkanı anlaşılan o ki istifra etti. Gayet insani olan bu durum karşısında özrünü dile getiren Cumhurbaşkanı yayını bitirmek zorunda kaldı.

Erdoğan’ın rahatsızlanması karşısında “eyvah eyvah” seslerinin duyulması ise T24’ü heyecanlandırmış. Ne kadar ilginç şeylere heyecanlanıyorsunuz? Ayağı takılıp düşse “ümitlendik” falan mı diyeceksiniz? Helalleşme parodileriyle maskelemeye çalıştığınız kin ve nefretiniz bitmek bilmeyecek!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum