1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ne anlatıyor ki bu kadar para kazanıyor?
Ne anlatıyor ki bu kadar para kazanıyor?

Ne anlatıyor ki bu kadar para kazanıyor?

TRT’nin spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’e verdiği iddia edilen rakam herkesi şaşkına çevirdi!

18 Eylül 2021 Cumartesi 18:11A+A-

HAKSÖZ HABER

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, TRT ile anlaşan Rıdvan Dilmen'in yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını duyurdu. Yıldırım’ın iddiasına şu ana kadar TRT’den herhangi bir cevap verilmedi!

Orhan Yıldırım devamında "AB'nin dev ekonomilerine sahip ülkeleri; Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ile İngiltere’de devlet TV'leri, bir yorumcuya yıllık 8.5 milyon TL verir mi? Aynı cevabı aldık; 850 bin Euro verseler hükümet düşer! Halkın sırtından geçinen @trt Rıdvan Dilmen’e 8.5 trilyon nasıl öder." dedi. 

Yıldırım’ın atladığı husus ise Türkiye gibi kompleksli ülkelerin içlerinde bulundukları gerçekleri unutup lüzumsuz şeylere para harcama meraklısı oldukları… Salgın ile derinleşen ekonomik darboğaz karşısında devlet televizyonunun bir yorumcuya aylık 710 bin TL para verdiği iddiası yenilir yutulur bir iddia değil tabi ki!

Peki, Rıdvan Dilmen ne anlatıyor? Kainatın sırrını mı çözdü yoksa artık Afrika’yı güllük gülistanlık günler mi bekliyor? Koronavirüse karşı %100 koruyuculuğa sahip bir ilaç mı geliştirdi? Artık Filistin, Suriye, Arakan’da kan ve gözyaşı akmayacak mı? Türkiye’nin enerji ihtiyacını sona erdirecek yeni bir buluş mu gerçekleştirdi? Ne yazık ki bunların hiçbirisi değil…

Oturduğu yerden “o pozisyon ofsayttı, bu pozisyon değil!”, “bu sene Beşiktaş’tan beklenti büyük Fener’de işler yine kesat!” diyor. Yıllardır hiçbir yaraya merhem olmadan anlatıp duruyorlar ve aylık 710 bin TL kazandıkları söyleniyor… Ne diyebiliriz ki: Geçmiş olsun Türkiye!

Rıdvan Dilmen: TRT'den 1 TL para almadım

Rıdvan Dilmen, TRT ile yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını iddialarına yanıt verdi.

TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT'den, yılda 8.5 milyon TL maaş aldığı yönündeki iddialara canlı yayında yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada, "TRT'den 1 TL para almadım, almayı da düşünmüyorum. Sözleşmem de yok, sözleşme dahi yapmadım. Sağ olsunlar beni ekranda görmek istediler, hem kurum hem vatandaş. İstemeyen olabilir, beğenmeyen olabilir, ona da saygı duyuyorum. Türkiye'nin yüzde 99'una ulaşan bir kanalda olduğum için ben mutluyum" ifadelerini kullandı.

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, TRT'de yorumculuğa başlayan Rıdvan Dilmen'in yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını iddia etmişti.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

12 Yorum