1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ne Allah’tan korkuyorlar ne de kuldan utanıyorlar!
Ne Allah’tan korkuyorlar ne de kuldan utanıyorlar!

Ne Allah’tan korkuyorlar ne de kuldan utanıyorlar!

ATV’de yayımlanan programda her gün gayri ahlaki ilişkiler izleyiciye olağanmış gibi aktarılıyor!

01 Nisan 2021 Perşembe 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

RTÜK’ün ‘evlilik programları’ hakkında aldığı karar üzerine TV kanalları tarafından ‘format’ değişikliğine gidildi. Format değişikliği sadece ismin ve bir takım tali hususların değiştirilmesi anlamına geliyor. Hatta şuan durum belki eskisinden beter.

Muhafazakar yayın organlarından ATV, Esra Erol programlarında namus düşkünlüğünün, ahlaksızlığın destanını yazıyor! Sabah gazetesi bu rezillikleri her gün okuyucuları ile buluşturuyor. Bol flaşlı bir şekilde verilen haberlerde ahlaksızlık yeniden üretiliyor. Bunların artık Allah’tan korkusu, kuldan utanması kalmamış anlaşılan!

Hangi olaydan bahsettiğimizi anlamışsınızdır. Bizim günlerdir haber yapmaktan imtina ettiğimiz, bir an önce gündemden düşmesini beklediğimiz ‘yufkacıya kaçan eltiler’ saçmalığını Turkuvaz grubu allayıp pullayıp gündem haline getirmeye çalışıyor!

Bu grubun ‘muhafazakar’ patronları ve yazarlarının ahlak düşkünü yayınlar hakkında ne düşündükleri ise meçhul. Herhalde bir rahatsızlık duymuyorlar ki kamuoyunda yaptıkları bir eleştiriye şahit olmadık! İnsanların ahlakına zarar veren yayınlar hakkında RTÜK neden bir şey yapmaz orası ayrı bir soru…

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

9 Yorum