1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mustafa Kemal'e mahcup olmamak için çalışıyor!
Mustafa Kemal'e mahcup olmamak için çalışıyor!

Mustafa Kemal'e mahcup olmamak için çalışıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Hizmette 3. Yıl” Sunumu'nda Mustafa Kemal'e mahcup olmamak için çalıştıklarını ifade etti.

25 Haziran 2022 Cumartesi 20:37A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Sizlere mahcup olmamak, Genel Başkanlarımıza mahcup olmamak, Mustafa Kemal Atatürk'e mahcup olmamak için yolumuza hep birlikte devam ediyor olacağız!" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Hizmette 3. Yıl” Sunumu'nda yaptığı konuşmada Kemalist tazime kusurda bulunmayarak 'atasının yolunda olduğunu' ifade etti.

"3 yıldır tüm harcamalarımızı şeffaf, katılımcı ve yalnızca kamu yararı gözeterek yapıyoruz. Hizmet kalitemizi ve çeşitliliğimizi sürekli geliştiriyor ve bu kriz koşullarında bile yatırımlarımızı istikrarlı bir şekilde artırıyoruz." diyen Ekrem İmamoğlu İstanbul'da yapımını durdurduğu faaliyetler ile işten çıkarmalar hakkında yorumda bulunmazken iktidara yüklendi. 

"İnsan ayrımcılığını, partizanlığı bu süreçlerin içerisinden söküp attık. Sosyal yardımları siyasi istismar alanı olmaktan çıkarttık." savunusunda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHPli İBB hakkındaki rant iddialarına değinmemeye devam etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum