1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mültecinin ölüsüne bile rahat yok!
Mültecinin ölüsüne bile rahat yok!

Mültecinin ölüsüne bile rahat yok!

Bolu Belediyesi'nin CHP'li başkanı Tanju Özcan, ırkçı kararlarına bir yenisini daha ekledi.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 13:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Bolu’nun ırkçı belediye başkanı Tanju Özcan Irak vatandaşı olan bir kimsenin Bolu’dan parayla satın aldığı mezar yerlerinin iptal edilmesi emrini vermiş! Bu akıl dışı karardan övünçle söz eden Özcan şunları söylüyor:

"Şehitlik mezarlığında şehitlik dışında mezar yeri kalmadı bildiğim kadarıyla. Burada bilindiği üzere mezar yerleri satılıyor. Satılmış olanlar var. Hatta bir tane Iraklı gelmiş 10 tane mezar yeri almış. İptal ettirdim. ‘Adamın parasını verin’ dedim. Ben istemiyorum Bolu’ya yerleşsinler, burada defnedilsinler. Irkçı derler ama yaptım bunu” 

Bolu ve çevresi özellikle yeşil alanlıkları sebebiyle Arapların ilgisini çekiyor. Turizm amaçlı olarak da buraları ziyaret eden bu kimseler doğal güzellikleri ve seri havasını beğendikleri bölgeden yavaş yavaş tecrit ediliyorlar! Bu işin başını ise Tanju Özcan çekiyor…

Bolu’ya nasıl bir kötülük yaptığını bilmeyen Özcan aynı zamanda Türkiye açısından da utanç verici kararlara imza atıyor. Aktif siyaset içerisinde ırkçılığın normalleşmesi sağlayan isimlerin başında gelen Tanju Özcan tarihe geçti bile. Adı asırlar boyunca kötü anılacak şekilde geçti tabi ki!

 

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum