1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Muhayyel hemşirenin Kanadalı babası!
Muhayyel hemşirenin Kanadalı babası!

Muhayyel hemşirenin Kanadalı babası!

Ardı ardına kurguladığı yalanlarla tam bir toplumsal güvenlik sorununa dönüşen Ümit Özdağ bu sefer de İzmir’de bir hastanede yaşandığını iddia ettiği bir ‘hadise’ üzerinden tıynetini gösterdi.

09 Mayıs 2024 Perşembe 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Irkçılık ve tahrik konusunda tescilli isim haline gelen Ümit Özdağ yine gündemde. Her zamanki gibi bir iddia ortaya atmış ama iddiası yine her yanından dökülüyor.

Hikayeye göre İzmir’de bir DEM Parti milletvekili annesini özel bir hastaneye götürmüş. Burada hemşire serum takarken milletvekili hemşireye ismini sormuş. Hemşirenin ismi ‘eski bir Türk ismi’ imiş. Bunun üzerine DEM’li milletvekili kızıp hemşireyi odadan kovmuş ve ardından da araştırıp (PKK İstihbarat Dairesine sormuş olmalı!) hemşirenin babasının ‘savaşçı bir Türk askeri” (acaba Tarkan mı?) olduğunu öğrenip daha da öfkelenmiş. Bununla da yetinmemiş hastaneden ayrılırken DEM’li milletvekili yetkililere bu tür kişileri çalıştırmamalarını söylemiş ama hastane müdürü hemşireden memnun olduklarını belirtmiş.

Ümit Özdağ anlattığı bu komik masalın adından sosyal medya hesabından ismini vermediği milletvekiline hakaret ve tehditler sıralıyor.  Zafer Partisinin mücadeleyi sürdüreceğinden falan söz ediyor. Son bir not olarak da Meclis Başkanına hemşireye zarar gelmemesi kaydıyla bu vekilin ismini söyleyebileceğini belirtiyor. Ve bir de fotoğraf paylaşıyor. Fotoğraf kime mi ait? Kahraman hemşirenin savaşkan babasına!

Ne etkili bir hikaye değil mi? Allah’tan Zafer Partisi var, yoksa memleket bölücülerin çiftliğine dönecekti! Ama her türlü tehdide karşın teyakkuzda olan Ümit Özdağ tabi ki buna izin vermez, herkes rahat olsun!

Hikayenin tutarlılığını merak edenler Ümit Özdağ’ın paylaştığı fotoğrafa bakabilirler, o fotoğraf tek başına her şeyi anlatıyor. E, sosyal medya üzerinden yaptığınız gündemin internet kanalıyla sorgulanmasına hazır olmalısınız!

Serbestiyet fotoğrafın kaynağına ulaşmış ve fotoğrafın Kanada’da da askeri eğitim veren bir kuruluşun tanıtım afişinden kopyalandığını tespit etmiş. Ama yine de kesin bir şey söyleyemeyiz. Koskoca Zafer Partisi Genel Başkanı afişten fotoğraf araklayacak değil ya! Kimbilir belki de Kanadalı askeri eğitim merkezi ‘asil Türk kızının savaşçı babası’na ait görüntüyü bir yerde görüp çok beğendiğinden tanıtım broşürüne almış da olabilir!

gne3xkpw8aam8ku.jpg

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum