1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Müfteri Mücahit Avcı’ya mahkeme yolu gözüktü!
Müfteri Mücahit Avcı’ya mahkeme yolu gözüktü!

Müfteri Mücahit Avcı’ya mahkeme yolu gözüktü!

Hz. Musab b. Umeyr’e alçakça hakaretler eden Mücahit Avcı'ya kamu davası açılıyor!

22 Ekim 2020 Perşembe 10:34A+A-

HAKSÖZ HABER

Mücahit Avcı isimli CHP’li danışman AK Parti Gençlik Kolları’nın hazırladığı videoda yer alan “Sen, Musab b. Umeyr’sin” ifadesini tahfif etmek için Hz. Musab bin Umeyr’i tahkir ederek alçaklığını da göstermişti.

Hz. Musab’ı “ihaleci” ifadesiyle ağzına sakız etmeye çalışan CHP’li danışmana mahkeme yolu gözüktü. Avukat Mustafa Doğan İnal ve birçok kişinin müşteki olduğu müfterinin savunmasını neye göre yapacağı ise merak konusu. TCK 125, 130 ve 216. maddelere göre, alenen hakaret, kişinin hatırasına hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlamalarından alçakça iftara eden Mücahit Avcı’ya gerekli tahkikat yapılarak cezalandırılması yönünde Avukatlar Ferah Yıldız ve Ömer Faruk Karagüzel tarafından kamu davası açılması için talepte bulunuldu.

Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek durumunda kalan Mücahit Avcı isimli müfterinin en ağır şekilde cezasını bulması için HAKSÖZ HABER olarak meseleyi yakından takibe devam edeceğiz. Müslümanların değerlerine bu kadar aşağılık bir şekilde hakaret edenlerin ahirette verecekleri hesap için ise duacıyız!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum