1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bir CHP klasiği: Peygamber ashabına hakaret!
Bir CHP klasiği: Peygamber ashabına hakaret!

Bir CHP klasiği: Peygamber ashabına hakaret!

Mücahit Avcı isimli CHP’li danışman Hz. Musab bin Umeyr’e arsızca hakaret etti.

20 Ekim 2020 Salı 20:35A+A-

HAKSÖZ HABER

Mücahit Avcı isimli CHP’li danışman AK Parti Gençlik Kolları’nın hazırladığı videoda yer alan “Sen, Musab b. Umeyr’sin” ifadesini tahfif etmek için Hz. Musab bin Umeyr’i tahkir ederek alçaklığını da göstermiş.

İslam’dan önce Hz. Musab’ın ailesinin zenginliğinden hareketle olsa gerek “Musab b. Umeyr bugün yaşasa Ak Gençlik’te yönetici veya ihaleci olurdu” şeklinde ifadelerle ağzına sakız etmeye çalışan Mücahit Avcı isimli alçak müfteri cehaletini de kanıtlamış oluyor. Zira Hz. Musab, ailesinin bütün tehditlerine hatta kendisini tutsak etmesine rağmen Müslümanlığı tercih etmiş ve bu yüzden ailesinin zenginliğinden de dışlanmış bir sahabi. Vefatında kefen bezinin bedeninin hepsini kapatamadığı rivayet edilen Hz. Musab, genç yaşında Medine’ye yollanarak hicretten önce yaptığı çalışmalarla şehrin koşullarını Müslümanlar için daha uygun hale getirmiş ashabın çok değerli isimlerinden birisi. Genç yaşında üstlendiği büyük sorumluluğu layıkıyla yerine getirdikten sonra Uhud'da şehid düşen Hz. Musab, Müslümanların düşünce ve anlam dünyalarında çok mühim bir yere sahip. 

Her Müslümanın malumu olan bu hikayeyi sahtekarca saptıran müfteri Mücahit Avcı, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek durumunda kalmış. CHP’nin siyaset yapma biçimini de özetleyen bu iğrenç hakaretlerin en ağır şekilde cezasını bulması gerektiğini ifade etmek isteriz. CHP’nin kendi iç işleyişiyle böyle bir yaptırım uygulamayacağını öngörmek çok zor olmasa gerek. İçten içe bu alçaklığa alkış tutmuş bile olabilirler. Tıynetlerinin böyle bayağı ve utanmaz bir işe izin vereceğinden şüphemiz yok. Müslümanlar için her biri gökteki yıldızlar kadar değerli olan sahabelere iftira eden bir alçağın hukuk önünde hesap vermesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

17 Yorum