1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Mélanie Georgiadis rap müziği zirvede bıraktı Müslüman oldu!
Mélanie Georgiadis rap müziği zirvede bıraktı Müslüman oldu!

Mélanie Georgiadis rap müziği zirvede bıraktı Müslüman oldu!

Diam’s sahne ismiyle tanınan Mélanie Georgiadis Müslüman olma hikayesini anlattı!

01 Temmuz 2022 Cuma 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Rum bir babanın ve Fransız bir annenin kızı olarak dünyaya gelen bir dönem Fransa'nın en iyi Rap sanatçısı olarak bilinen Mélanie Georgiades, bir belgesele Müslüman olma sürecini anlattı. Milyonlarca satan albümleriyle birlikte şöhretin zirvesinde olduğu dönemlerde depresyonda olduğunu söyleyen Georgiades paranın, başarının ve gücün kendisini mutlu etmediğini dile getirerek önceki hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bütün dünyada seküler, deist akımların artışa geçtiği propagandasının yapıldığı bir süreçte Mélanie Georgiades'in hikayesi birçok kişiye ilham olacak cinsten. Arkadaşını taklit ederek kıldığı namaz ve rastlantı sonucu okuduğu Kur'an hayatını değiştiren "Diam's" kendisine kulak verilmeyi hak ediyor.

Fransa’da müzik sektörü otoriteleri hala onun gibisinin çıkmadığını söylüyor. Georgiades 12 yıl önce ihtida ederek bir köşeye çekildi. Hayatını anlatan ‘Salam’ belgeseli Cannes’da gösterildi. Brut kanalının gerçekleştirdiği röportaj GENÇ TV tarafından altyazılı olarak hazırlanmış.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum