1. HABERLER

  2. HABER

  3. Mehmet Ağar'a Cezaevi Bulundu!
Mehmet Ağara Cezaevi Bulundu!

Mehmet Ağar'a Cezaevi Bulundu!

Mehmet Ağar, Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki kapalı cezaevini tercih etti. Ağar'ın yarın teslim olması bekleniyor.

23 Nisan 2012 Pazartesi 14:23A+A-

Susurluk davasında iki yıl hapis cezası onanan ve güvenlikli bir cezaevi için Adalet Bakanlığı yetkilileriyle görüşen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a cezaevi bulundu.

Adalet Bakanlığı yetkililerinin Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki kapalı cezaevi önerisini kabul eden Ağar'ın yarın teslim olabileceği belirtiliyor. 

Ağar için cezaevi aranmaya başlandığı haberleri geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansımış ve Ağar'ın tercihinin ise Bodrum'a yakın bir tutuklu evi olduğu ileri sürülmüştü. Adalet Bakanı Sadullah Ergin de, "Susurluk" davası kapsamında hapis cezası onanan Ağır için güvenli bir cezaevi aradıklarını açıklamıştı. O güvenli cezaevi ise, Türkiye'nin 5 sakin şehir unvanından birisine sahip olan Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki kapalı cezaevi olarak tespit edildi.

Adalet Bakanlığı'ndan bir grup heyetin Yenipazar'a giderek incelemelerde bulundukları ve cezaevinin çevresinde hazırlıkların ve bazı yeni düzenlemelerin yapıldığı iddia edildi. Nöbetçi sayısının da şimdiden arttırıldığı dikkat çekti.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, cürüm işlemek için silahlı teşekkül oluşturmak suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ağar, İnfaz Yasası gereği cezasının iki yılını hapiste geçirecek.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum