1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Masada başka kimler var?
Masada başka kimler var?

Masada başka kimler var?

Cinsel sapkınların amaçlarına ulaşmasına hizmet eden SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği programın konukları arasında Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Parti temsilcileri de yer alıyor.

23 Haziran 2022 Perşembe 11:12A+A-

HAKSÖZ HABER

“Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşmak üzere aktif vatandaşlığı ve dayanışmayı desteklemeyi amaçlar” mottosuyla faaliyetlerde bulunan cinsel sapkınlığın normalleştirilmesi sürecine katkı sunan SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “Altılı Masa Kadın Hareketi ile Buluşuyor” programının konukları arasında Saadet, DEVA ve Gelecek parti temsilcilerinin de bulunması tepki çekti.

Cinsel sapkınlığın meşrulaştırılması için birçok program ve etkinlik organize eden kuruluşların konukları arasında Müslümanlara hitap ettiğini ifade eden siyasi partilerin de olması tepki çekiyor.

Altılı Masa ile birbirinden oldukça farklı partilerin bir araya geldiği koalisyonlarla gündem olan siyasi partilerin masasında, ‘cinsel sapkınların da mı yer aldığı!’ eleştirileri yapılıyor.

 

altili-masa-2.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum