1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Mağlubiyeti hezimete dönüştürecek bir küstahlık...
Mağlubiyeti hezimete dönüştürecek bir küstahlık...

Mağlubiyeti hezimete dönüştürecek bir küstahlık...

ABD Başkanı Biden, Gazze’deki ölümler hakkında ne düşündüğü sorulduğunda tek kelimelik bir cevapla yetindi…

21 Aralık 2023 Perşembe 15:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze’de işlenen cinayetlerin Siyonistler açısından en temel motivasyonu Batılı devletlerin desteğiyle mümkün oluyor. Siyonistler Gazze’de ilerlemekte dahi zorlanıp Gazze halkı her geçen saniye Hamas’ın yanında daha fazla kenetlenirken işgal rejimi için savaşı sürdürmek mümkün değil.

Dünya kamuoyu da gerçek anlamda anti-Siyonist bir tavır içerisindeyken AB ülkeleri hadisenin başındaki gibi Siyonistleri destekleyemiyor. ABD ise bu konuda hiçbir zaman taviz vermedi. Siyonistlerin işledikleri cinayetlerin bugün ABD sayesinde devam ettiğini söylemek mümkün…

ABD’nin umursamaz tavrı ve kibri ise yenilmeye mahkum. ABD Başkanı Joe Biden’ın açıklamalarında küstahlık mağlubiyeti hezimete dönüştürecek bir cehalete işaret ediyor. ABD Başkanı, “Gazze’de 20 bin ölüme ne dersiniz? Bu sayıya bugün ulaşıldı.” sorusuna “Trajik” demekle yetindi.

Altı harften oluşan bir kelime ve sonrasında gelen sessizlik aslında çok önemli bir hususu bütün dünyanın suratına haykırıyor. Geçmişten bugüne kadar zalimler kendilerini en güçlü gördükleri anda kaybetmeye başladılar. En az 8 bini çocuk, 6 bin 200’ü kadın olmak üzere, 20 binden fazla Filistinlinin öldürüldüğü 52 bin 600’den fazla kişinin de yaralandığı bir vasatta “trajik” kelimesine sığınmak gittikçe yalnızlaşan ABD’nin kaybedeceğinin açık ve net ifadesidir!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT