1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Kukla liderden Putin'e: "Senin için ölürüm"
Kukla liderden Putin'e: "Senin için ölürüm"

Kukla liderden Putin'e: "Senin için ölürüm"

Rusya ile birlikte Ukrayna'yı işgale dahil olan Çeçenistan'ın kukla Lideri Ramazan Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Putin'e, 'sizin için ölmeye hazırım ve emrinizdeyim' dedi.

05 Mart 2022 Cumartesi 15:13A+A-

HAKSÖZ HABER

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için ölürüm dedi.

Kukla lider Kadirov, "Sizin için ölmeye hazırım" ifadelerini kullandı. Putin'den daha hızlı bir harekat için emir vermesini talep eden Kadirov, "Tüm şehirleri hemen ele geçirme emri verin" diyerek paralı askerleri ile giriştiği işgaldeki yerini sağlama almaya çalıştı.

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Çeçen paralı askerlerin Ukrayna'da kritik öneme sahip bölgeleri hızla ele geçirebileceğini, bunun da Rusya'nın askeri operasyonunun hedeflerine kolayca ulaşmasını sağlayabileceğini iddia etmesi tepki çekti. 

Çeçenistan'ın utanç kaynağı Kadirov, Putin'e hitaben, "Yoldaş devlet başkanım, sizin için ölmeye hazırım ve emrinizdeyim. Ama askerlerimizin öldüğünü izleyemem. Lütfen gözünüzü kapatın ve bizim savaşçıların her şeyi bir iki günde bitirmesine izin verin. Sadece bu ülkemizi ve halkımızı kurtarabilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

8 Yorum