1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Komplo, iftira, hakaret: Akşener için sıradan bir gün!
Komplo, iftira, hakaret: Akşener için sıradan bir gün!

Komplo, iftira, hakaret: Akşener için sıradan bir gün!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yine Siyonistlerin akıl dışı tezlerini dillendirirken Hamas’a iftira attı.

01 Kasım 2023 Çarşamba 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim’den bu yana Türkiye’de ulusalcı kesimler Filistin konusunda Türkiye halkının gösterdiği duyarlılığı baltalamak için ellerinde geleni yapıyorlar. Bu işin başını da hiç şüphesiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çekiyor.

Akşener partisinin grup toplantısında yine Hamas’ı hedef göstererek Siyonistlerin işlediği cinayetlere meşru bir zemin bulmak istercesine konuştu:

İşte Hamas’ın, terör saldırısı da İsrail toplumuna, korku saldığı gibi Netanyahu’ya da, gözü dönmüş gaddarlığını sergileyeceği bir bahaneyi, hediye etmiştir. Hamas’ın, sivilleri katleden eylemleri Filistin’in, uluslararası hukuktan doğan, haklarını gölgelemiş Netanyahu’nun, kirli ajandasına hizmet ederek en büyük darbeyi, Filistin halkına vurmuştur.

Hamas’ı, Filistin’i temsil eden, meşru bir siyasi yapı olarak tanımlamak Filistin hükûmetini, yok saymaktır. Hamas’ı, Filistin’in yegâne temsilcisi görmek, Filistinli sivilleri, dünyaya terörist olarak göstermeyi hedefleyen, Netanyahu’nun, insanlık dışı tezlerine dolaylı destek vermektir.

Elbette ki topraklarını, İsrail işgaline karşı savunmak Filistinlilerin, en doğal hakkıdır. Ancak, bu haklı direnişin sözcülüğünü, Hamas’a devretmek Filistin’e değil, Netanyahu’ya yapılan bir hizmettir. 

Hamas’ın gerçekleştirdiği operasyonu Siyonistlerin katliamlarının sebebi gibi göstermek Filistin’de yaşanan işgalin ne olduğunu anlayamamanın ötesinde Siyonist tezleri dile getirerek katliamı temize çıkartmaktan başka bir şey değildir!

Meral Akşener devamında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef göstermek için Hamas ile alakalı dezenformasyon üretiyor.

Aksa Tufanı'nın Netanyahu'nun planı olduğunu söyleyebilecek kadar komplo teorilerine batmış olan Akşener aynı zaman İslami Direniş Hareketi'ne iftira atarak iyice dibi buluyor. 

Erdoğan'ın Hamas'ın meşruiyetini vurgulayan açıklamalarına hakaret içeren sözlerle karşılık vermesi ise Meral Akşener'in "kalitesini" gözler önüne serdi. İşgale karşı durmak varken işgale direnen mücahitlere dil uzatmak Meral Akşener'in kirli ajandasını tüm Türkiye'ye gösterdi. Akşener'in bir günü işte böyle  komplo teorileri, karalama kampanyaları ve hakaretlerle geçiyor... 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum