1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. KGM'den otoyol kullanılmıyor eleştirisine cevap
KGM'den otoyol kullanılmıyor eleştirisine cevap

KGM'den otoyol kullanılmıyor eleştirisine cevap

Cüneyt Özdemir İstanbul- İzmir otoyolu hakkında yolun pahalı olduğu için boş olduğunu, geçilmese de parasının çatır çatır ödeneceğini söyleyince Karayolları Genel Müdürlüğü geçiş sayılarını yayımlayarak Özdemir'i yalanladı.

30 Kasım 2020 Pazartesi 16:00A+A-

İstanbul-İzmir arasını, 9 saatten 3 buçuk saate indiren, Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olarak kabul edilen ve 2019 yılında açılan İstanbul-İzmir otoyolu vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise sosyal medya hesabında, İstanbul- İzmir otoyolunu ilk kez kullandığını, çok beğendiğini ancak yolun pahalı olduğu için boş olduğunu, geçilmese de parasının çatır çatır ödeneceğini söyledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, önce esprili bir şekilde, "akıllı, emniyetli ve konforlu olduğu için başınıza bir şey gelme olasılığı çok düşük" dedi. Sonra da, Temmuz-Ekim 2020 verilerini yayımlayarak "Salgına rağmen Temmuz-Ekim döneminde geçiş sayıları garanti edilenin üstündedir." dedi.

2-193.jpg

Pandemi şartlarına rağmen sayı arttı

2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla, yerli firmalar tarafından gerçekleştirilen İstanbul-İzmir otoyol projesi pandemi şartlarına rağmen garanti edilen günlük geçiş sayılarını aştı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum