1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kendisi dışında her şeye düşman!
Kendisi dışında her şeye düşman!

Kendisi dışında her şeye düşman!

Jahrein isimli sosyal medya fenomeni bu kez de geçtiğimiz gün vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu’nu hedef aldı!

24 Haziran 2022 Cuma 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medyanın oluşturduğu algı özgürlüklerin ve bireyselliğin sınırsızca yaşandığı bir vasat sunuyor. Ancak buradaki özgürlük bu platformların hakim çevreleri ile sınırlı! Jahrein kullanıcı isimli Ahmet Sonuç çektiği oyun videoları ile meşhur oldu.

Gençler arasında kendisine bir takipçi kitlesi bulan Sonuç daha önce mültecilere dönük düşmanca tutumu ile tepki toplamıştı. Esed zalime övgüler düzen Sonuç “özgürlükten” ne anladığını da göstermişti!

Son olarak ise geçtiğimiz gün vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu ile kendince “dalga” geçmeye çalışan Ahmet Sonuç kendisi dışında her şeye düşman olduğunu bir kere daha gösterdi. Ustaosmanoğlu'nun vefatı sonrası sosyal medya fenomeni Jahrein'in "Azrail'e iki tokat atıp yollayamamış mı?" diyerek tıynetini göstermiş oluyor!

Bu edepsizliğe insan ne söylense az. Sınırsız özgürlüğün sembolü olan fenomen mülteciler ve dindarlar söz konusu olduğunda tahfif ve tahkir eden bir üslupla muhataplarını hedef alıyor! Buradaki zorbalığı ve faşizan bakış açısını görmek için özel bir yeteneğe ihtiyaç yok. Herkesin yaptıklarının hesabını vereceği gün bu gibi edepsizler için yeter de artar bile!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum