1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemalist zorbalık camilere tasallut ediyor
Kemalist zorbalık camilere tasallut ediyor

Kemalist zorbalık camilere tasallut ediyor

MHP'li Kastamonu Belediyesi, Atatürk için mevlit okuttu

12 Kasım 2022 Cumartesi 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemalizm’in MHP tarafından icra edilen şekli iyice mide bulandırmaya başladı. Allah’ın evlerini İslam düşmanlarının adının anıldığı yerler haline getirmek isteyen sağ-Kemalistler Allah Resulü (sav) ile birlikte Müslümanları darağaçlarında katledenleri birlikte zikretmekten çekinmiyorlar.

Kastamonu’daki Kadı Nasrullah Bey Cami sembolik değeri olan bir mekan. Mehmet Akif’in vaazlar verdiği Said Nursi’nin sohbetler gerçekleştirdiği camii İslami hassasiyet sahibi insanlar için kıymetli bir yerde duruyor.

Kastamonu ili MHP belediyesi olunca ise şehirde işler değişmeye başladı. MHP'li Kastamonu Belediyesi, Kadı Nasrullah Bey Cami avlusuna Atatürk’ün fotoğraflarını astırdı. Bununla yetinmeyip bir de 10 Kasım sebebiyle mevlid okutuldu. Duayı yapan “kişi”, Hz.Peygamber (sav) ve Mustafa Kemal’i aynı anda zikretti…

Keşke böylesi büyük bir günahı görmek Müslümanlara nasip olmasaydı. Utanmaz işler yapanlar şimdi de karanlık ile nuru, hak ile batılı bir araya getirmeye çalışıyorlar. Kastamonu’ya çivi çakmayanların aklına hizmet deyince Atatürk için mevlid okutmak geliyor… Kimileri için hesap günü çok çetin olacak!

 

whatsapp-image-2022-11-11-at-17-04-13.jpeg

HABERE YORUM KAT

21 Yorum