1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemal Kılıçdaroğlu: Her dilde ırkçı...
Kemal Kılıçdaroğlu: Her dilde ırkçı...

Kemal Kılıçdaroğlu: Her dilde ırkçı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngilizce yaptığı paylaşımda da mültecileri hedef aldı.

31 Mart 2023 Cuma 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Arkasına farklı çevrelerden aldığı destekle ırkçı siyasetine meşru zemin oluşturmaya çalışan Kemal Kılıçdaroğlu her dilde ırkçı olunabileceğini gösterdi.

Euronews’in “Muhalefet seçimi kazanırsa Türkiye'nin AB göçmen anlaşmasına ne olacak?” başlıklı İngilizce haberini sosyal medyada alıntılayan Kemal Kılıçdaroğlu İngilizce olarak şöyle cevap verdi:

 I've been very clear about this issue from the beginning. Türkiye first.

fefefe.jpg

“Mülteciler konusunda başından beri oldukça netim. Önce Türkiye.” şeklinde tercüme edilebilecek olan bu cümle Kemal Kılıçdaroğlu'nun saf ırkçılığının İngilizce ifadesinden ibaret…

Savaş mağduru insanları her fırsatta hedef göstererek seçim kazanmaya çalışan bir aday var karşımızda. Onu destekleyen muhafazakar partiler ise şimdiden etkilerini göstermeye başladılar(!) İttifakın başından beri Kılıçdaroğlu mülteci nefretinden bir adım bile geri atmadı.

Gelmesi umut edilen sisteme yön vereceğini sanan Millet İttifakı'nın muhafazakar partileri mülteci meselesinde Kılıçdaroğlu gibi düşünmeseler de seslerini dahi çıkartamıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhafazakarlara hoş görünmesini sağlamak dışında bir işlevleri yok!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum