1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. İRAN

  4. Karşılıksız kalmayacak derken yine İdlibli mazlumları mı hedef alacaksınız?
Karşılıksız kalmayacak derken yine İdlibli mazlumları mı hedef alacaksınız?

Karşılıksız kalmayacak derken yine İdlibli mazlumları mı hedef alacaksınız?

İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi General Musavi'nin Şam yakınlarında Siyonist çetenin saldırısında öldürüldüğü iddia edilince İran'dan beklenen açıklama geldi...

26 Aralık 2023 Salı 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi General Musavi Şam yakınlarında Siyonist işgal rejiminin saldırısında öldürüldüğü iddia edildi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, misillemede bulunacağını belirterek, "İsrail'in" tuğgeneral rütbesine sahip Razi Musavi'yi öldürmesinin bedelini ödeyeceği dile getirildi.

İran resmi devlet ajansı İRNA haberinde, "Devrim Muhafızları'nın Suriye'deki en deneyimli danışmanlarından biri olan General Razi Musavi, birkaç saat önce Siyonist rejimin Şam'ın güneyindeki Seyyide Zeynep bölgesine düzenlediği saldırıda öldürüldü" ifadelerine yer verdi. 

İran'ın tehditleri meşhurdur... Siyonistler İran'ın bir tuğgeneralini öldürdüyse yakında İran bunun acısını Suriyeli mazlumlardan çıkarmaya başlar. Tıpkı ölümüne desteklediği Esed rejiminin işgal altındaki Golan Tepeleri'ni kurtarmak için hiçbir şey yapmaması gibi İran'da bizzat Siyonistler tarafından hedef alınsa dahi sadece tehdit etmekle yetiniyor. 

İran, "İsrail bedelini ödeyecek" dediyse hiçbir adım atılmayacağı da garanti edilmiş oluyor. Tabi ki burada Siyonistlere karşı bir adım atılmayacağını görmek gerekiyor. Acaba İran "karşılıksız kalmayacak" derken yine İdlibli mazlumları mı hedef alacak?

HABERE YORUM KAT

4 Yorum