1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kahramanlıktan hainliğe geçişin kısa öyküsü!
Kahramanlıktan hainliğe geçişin kısa öyküsü!

Kahramanlıktan hainliğe geçişin kısa öyküsü!

Oda TV o kadar hızlı ağız değiştiriyor ki Türkiye takip etmekte zorlanıyor!

16 Şubat 2022 Çarşamba 14:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Sol-Kemalist haberciliğin öncü kuvveti Oda TV dünyayı at gözlüğü ile takip etmeye devam ediyor. Bol flaşlı, gösterişli başlıkları, manipülatif görselleriyle Oda TV lümpen gazeteciliğin de en önemli temsilcilerinden!

Kemalist teamüllerle habercilik yapan Oda TV, olayları sadece bu pencereden görerek içerik üretir. Bunun en bariz örneklerinden birisi geçtiğimiz günlerde yaşandı. Bilindiği üzere BioNTech'in kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 'Yılın Atatürkçüsü Ödülü'nü reddetti. Daha öncesinde Türeci ve Şahin’i etnik kimlikleri hasebiyle övünçle anan Oda TV bu olaydan sonra hızlıca ağız değiştirdi. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de başladı bu ikilinin geçmişini didik etmeye!

flpafrwxsakdkss-1.jpg

"Madem 'Atatürkçü Ödülünü' reddettiniz o halde size her şey müstehaktır" mantığıyla saldırıya geçen Oda TV, 11 Kasım 2020’de “Aşıyı da bulsa Türk, Türk’tür kardeşim” başlığıyla yaptığı haberi unuturcasına bu sefer “Türkiye’de doğu görevinden kaçtı, Alman köyünde çalıştı” diyerek yeni bir habere imza attı.

whatsapp-image-2022-02-15-at-16-57-05.jpeg

11 Kasım 2020'deki haber

Ağır ol istersen Oda TV! Hızına koronavirüs bile yetişemiyor… Sol-Kemalistlerin ne kadar basit insanlar olduklarını gösteren bu haber benzer bir ödülü reddeden Nelson Mandela hakkında Hürriyet’in o tarihte attığı ırkçı başlığı akıllara getirdi.

raw-hurriyetin-mandela-icin-cirkin-afrikali-manseti-twitterda-gundem-oldu-484325698.jpg

Kemalizm’in insanlık düşmanı bir ideoloji olduğunu gösteren bu haberler sadece onları daha fazla komik duruma düşürüyor. Yoksa kimsenin ciddiye aldığı bile yok!

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum