1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kaçak Uzan mültecileri kapı dışarı atmanın formülünü bulmuş!
Kaçak Uzan mültecileri kapı dışarı atmanın formülünü bulmuş!

Kaçak Uzan mültecileri kapı dışarı atmanın formülünü bulmuş!

Hakkında birçok dolandırıcılık iddiası bulunan, Türkiye seçimlerine katıldığı zamanlardaki popülist söylemleri ile de Türkiye siyasetine damga vuran Cem Uzan, Türkiye’deki göçmenleri geri göndermenin yolunu ‘parada’ bulmuş!

14 Haziran 2022 Salı 14:38A+A-

HAKSÖZ HABER

‘Çukurova Elektrik’in içini boşaltmak, ‘Telsim’de gizli sermaye artırımları ile ‘Motorola’ ve ‘Nokia’yı dolandırmak, ‘İmar Bankası’ ve ‘Adabank’ın mudilerini 7.5 milyar lira dolandırmak dahil haklarında birçok dava olan 'Uzan Ailesi'nin Türkiye’deki son ferdi Cem Uzan 2009’da Türkiye’den Fransa’ya sığınmacı olarak göç etmişti.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan, Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağını belirten Cem Uzan, Türkiye gündeminde ırkçılar tarafından körüklenen göçmenlerin geri gönderilmesi konusundaki ilginç fikirleri ile kendisine de yer arıyor.

Göçmenlerin geri gönderilmesi tezine katkıda bulunan Cem Uzan sosyal medya hesabından, "Mülteci probleminin NET çözümü: Kişi başına 1.000 dolar kapıdan çıkarken verilecek. Bir daha dönmemek üzere gönderilecek. Problem satın alınacak. GençParti" diye yazdı.

'Paranın açamayacağı kapı yoktur' anlayışıyla iltica ettiği Fransa'da ikamet eden, Türkiye siyaseti ve gündemine büyük katkılarda bulunan Cem Uzan'ın destekçilerinin de sosyal medyada ırkçılıkları ve nefret söylemlerini büyük bir şevkle serdedenler olması dikkat çekiyor.

cem-uzan-1.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum