1. HABERLER

  2. HABER

  3. Jak Kamhi'nin Oğlu Hayati Kamhi İntihar Etti
Jak Kamhinin Oğlu Hayati Kamhi İntihar Etti

Jak Kamhi'nin Oğlu Hayati Kamhi İntihar Etti

İşadamı Jak Kamhi’nin oğlu Hayati Kamhi, villasında intihar etti. İsrail Konsolosluğu görevlileri anında evine geldi.

04 Haziran 2012 Pazartesi 10:29A+A-

Çengelköy’deki villasında ağır yaralı bulunan 62 yaşındaki Hayati Kamhi için hemen ambulans çağrıldı. Ancak telaş yüzünden 112 Acil Servis’e adres yanlış verildi. Bu yüzden ambulans bir türlü olay yerine ulaşamadı. Daha sonra villadan arayanlar doğru adresi verdi. Ambulans görevlileri villaya geldiğinde Hayati Kamhi’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayati Kamhi’nin eşi Camilla Kamhi fenalık geçirdi. Camilla Kamhi için özel bir hastaneden ambulans çağrıldı.

İntihar haberi üzerine İsrail Başkonsolosluğu’ndan görevlilerin de gelmesi dikkat çekti.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU’NA KALDIRILDI

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olayın yaşandığı villadaki incelemelerini tamamladı. Hayati Kamhi’nin cesedi, tabuta konduktan sonra cenaze aracına alındı. Ceset villadan çıkarılırken, Kamhi’nin yakınları ve villada çalışanlar gözyaşı döktü. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay sırasında Kamhi’nin eşi ile 6 ve 12 yaşındaki kızlarının da evde olduğu belirtildi.

Hayati Kamhi, üç oğlu bulunan Musevi cemaatinin önemli isimlerinden Jak Kamhi'nin en büyük çocuğuydu. Cefi Kamhi'nin de ağabeyi olan Hayati Kamhi'nin iki eşinden toplam üç çocuğu bulunuyor.

TEHDİT EDİLDİĞİ İDDİASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Hürriyet’in haberine göre Hayati Kamhi'nin adı 2008 yılında Aytemiz Petrol'ün sahibi Nizamettin Aytemiz'in tehdit iddialarıyla gündeme gelmişti. 'Laz Nizam' olarak bilinen Aytemiz, Hayati Kamhi'yi tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Aytemiz, geçtiğimiz Mart ayında ise otelinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülmüştü.

 

HABERE YORUM KAT