1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İyisi mi yargılayıp asın!
İyisi mi yargılayıp asın!

İyisi mi yargılayıp asın!

Sol-Kemalistler “Atatürk posteri neden yok?” diye ortalığı birbirine katmaya çalıştı…

19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’yi devasa bir “açık hava Atatürk müzesine” çevirenler iyice akıl sağlıklarını kaybettiler. Her yerde bulunan Atatürk heykel ve büstleri, caddelere sokaklara hatta camilere Atatürk isminin verilmesi yeterli gelmiyor!

Atatürk üzerinden Türkiye toplumundaki derin ayrışmayı daha da büyütmek isteyen sol-Kemalistler tehdit edip etrafa korku salarak kendi konumlarını güçlendirme peşindeler! İzmit’te Kocaelispor-Manisa FK maçında stada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın posterleri asılıp Atatürk’ün posterinin asılmadığını fark eden sol-Kemalist yayın organları ortalığı birbirine katmaya çalıştı!

Atatürk posterinin olmamasını sanki Atatürk’e hakaret edilmiş gibi gösteren yayın organlarının hışmından kurtulmak isteyen Kocaelispor yönetimi açıklama yapmak durumunda dahi kaldı. Saçma sapan bir açıklamayla “Atatürk’e olan bağlılıklarını” dile getiren Kocaelispor yöneticileri yine de hedef gösterilmekten kurtulamadı.

İyisi mi Atatürk posterini unutanları yargılayın! Gerekirse İstiklal Mahkemeleri’ni yeniden kurup en sert cezalar verin ve daracağında  asıp kurtulun. Sizin gibi düşünmeyen kim varsa onlara geçmişte yaptığınız neyse onu tekrar yürürlüğe koyun. Böyle uzun uzun haberlerle falan da uğraşmanıza gerek kalmaz bu sayede!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum