1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İÜ'de Solcu Çetelerin Hakaret Afişlerine İzin Verilmedi
İÜ'de Solcu Çetelerin Hakaret Afişlerine İzin Verilmedi

İÜ'de Solcu Çetelerin Hakaret Afişlerine İzin Verilmedi

Sol gruplardan olduğu bilinen FKF, gündemdeki "laiklik" tartışması nedeniyle "Şeriat karanlıktır, hurafedir, sömürüdür, tutsaklıktır, padişahlıktır'' yazılı afişler astı. Müslüman Öğrenciler de asılan afişleri indirdi.

27 Nisan 2016 Çarşamba 16:46A+A-

Salı günü İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde sol gruplardan olduğu bilinen Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) gündemdeki "laiklik" tartışması nedeniyle "Şeriat karanlıktır, hurafedir, sömürüdür, tutsaklıktır, padişahlıktır'' yazılı afişler astı.

Bunun üzerine Müslüman Öğrenciler, asılan afişleri indirdi.

Bugün de EHP’nin hakaret içerikli afişleri Müslüman öğrenciler tarafından indirildi. İslam’ın değerlerine saldırmaya cüret eden solcu gruplara Müslüman öğrenciler sloganlarla karşılık verdi.

“Yaşasın Şeriat!”, “Şeriat Bizim Onurumuzdur!”, “Üniversitede Şebbiha İstemiyoruz!”… sloganları atan öğrenciler sık sık tekbir getirdi.

*****

Dün yaşanan olayla ilgili de Müslüman Öğrenciler tarafından şu bildiri yayınlanmıştı:

Bismillahirrahmanirrahim

Sonra da seni din konusunda bir şeriat sahibi kıldık. Sen ona uy; bilmeyenlerin isteklerine uyma. (Casiye, 18)

Hamd peygamberleriyle bütün âlemlere kurallar manzumesi olan şeriatı gönderen Allah'a mahsustur. Salat ve selam şeriatı tatbik eden mücahidlerin imamı Rasulullah (s.a.v) ve O'nun yolunu takip eden mü'minlerin üzerine olsun.

İstanbul Üniversitesi'nde kirli ve yalan siyasetiyle meşhur gruplardan FKF (Fikir Kulüpleri Federasyonu) TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın sözlerini çarpıtarak Müslümanların değeri olan ‘'ŞERİAT'' olgusuna ''Şeriat karanlıktır, hurafedir, sömürüdür, tutsaklıktır, padişahlıktır.'' sözlerine afişlerinde yer vererek hakaret etmiştir.

Bizler İstanbul Üniversitesi Müslüman Öğrencileri olarak Hukuk Fakültesi'ne asılan bu hakaret dolu afişe kendi öz gücümüzle ve inisiyatifimizle hiçbir gücün arkasına sığınmadan müdahale etmiş bulunuyoruz.

Şeriat bizim onurumuzdur. Şeriata yapılan herhangi bir hakaret içeren afişleme ve bunun aleyhine atılacak herhangi bir sloganda karşılarında Müslüman Öğrencileri bulacaklardır. Bizler İslam Şeriatı için yaşarız ve bu uğurda ölmeye hazırız. Alanlarımızdayız. Değerlerimize saldırılmasına hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz. Bedeller ödedik, bedeller ödetmeye hazırız.

YAŞASIN ŞERİAT! ŞERİAT BİZİM ONURUMUZDUR!

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLER

HABERE YORUM KAT