1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İşte şimdi onlar düşünsün!
İşte şimdi onlar düşünsün!

İşte şimdi onlar düşünsün!

DSP Genel Başkanı Atatürkçülerin ve solcuların adresini göstermiş…

11 Mayıs 2023 Perşembe 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Seçimlere üç gün kala herkes son kozlarını oynuyor. Seçimin başa baş gittiği yönünde yaygın bir düşünce var. İktidar yaptığı icraatları anlatırken muhalefet ise değişim ihtiyacına vurgu yapıyor. Muhalefetin bir proje olarak önümüze koyduğu tek söylem ise “mültecileri geri gönderme” vaadinden ibaret!

Cumhur İttifakı ise projelerini açıklarken başta kendi seçmeni olmak üzere tüm Türkiye’ye izah etmekte zorlandığı bir konuma düşüyor. Bunun sebebi ise ittifak ortaklarının söylemleri. DSP’nin ittifaka katılması başlı başına anlamsız bir işti. Nasıl bir katkı sunacağı bilinmeyen DSP’nin Genel Başkanı bir de AK Parti listelerinden aday gösterildi.

Önder Aksakal Habertürk’te yaptığı açıklamalarda oldukça komik sözler sarf etmiş. "Gerçek solcu gerçek Atatürkçü” olanların adresinin  Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Aksakal şunları dile getirmiş:

Ben buradan solculara sesleniyorum. Solcu demek aydın demek, solcu demek ilerici demek, solcu demek anti emperyalist demektir. Atatürkçü demek bu ülkenin ilelebet yaşamasına hizmet edecek insanlar demektir.

Gerçekten solcu olanların, gerçek Atatürkçü olanların bu kriterleri göz önüne alarak oy kullanmalarını beklerim. Bunun adresi nedir derseniz: Recep Tayyip Erdoğan.

“İşte şimdi onlar düşünsün” seviyesinde çocuk tiyatrosu kadar naif ve gerçeklikten uzak sözleriyle Aksakal seçmenin hafızasını ve aklını hafife alıyor. “Gerçek Atatürkçüler” Erdoğan’dan en çok nefret edenleridir! Aksakal bu sözlerle sadece kafa karıştırıp muhafazakar-dindar seçmenin damarına basıyor. Hiçbir Atatürkçü, Erdoğan ya da AK Parti’ye oy vermez ancak Aksakal orada olduğu için eli geri gidecek binlerce AK Parti seçmeni vardır!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum