1. HABERLER

  2. HABER

  3. İstanbul'daki Soruşturma Savcı Akkaş'tan Alındı
İstanbul'daki Soruşturma Savcı Akkaş'tan Alındı

İstanbul'daki Soruşturma Savcı Akkaş'tan Alındı

30 kişi hakkındaki soruşturma dosyası Savcı Muammer Akkaş'tan alındı.

26 Aralık 2013 Perşembe 14:39A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye'yi sarsacağı iddia edilen ve 2013 yerel seçimlerine kadar AK Partiyi iyiden iyiye itibarsızlaştırmayı hedefleyerek her an başlayabileceği iddia edilen 2. operasyon dalgası başlatılamadı.

Günlerdir “İkinci Operasyon Dalgası Geldi Geliyor” haberleriyle çok ciddi bir psikolojik harekâta hız verenler ve gündemi ‘yolsuzluk’ haberleriyle belirlemeye çalışanlar için acı bir sürpriz yaşandı az önce.

FG Cemaati’nin müttefikleriyle birlikte Hükümeti düşürmek amacıyla hazırlattığı bilinen bu yeni iddianameyi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TMK Savcısı Muammer Akkaş'tan aldı.

TMK Savcısı Muammer Akkaş’ın henüz görülmeyen fakat çokça konuşulan ve “100 Milyar Doları bulan yolsuzluk” iddialarıyla darbeye zemin hazırlama planlarını yeni bir aşamaya yükseltmek isteyen FG Cemaati ve Kemalist çevrelerin hevesleri kursaklarında kaldı.

Üçüncü köprü, üçüncü havaalanı, hızlı tren gibi maliyeti yüksek projelerini hedef aldığı söylenen dosyanın kara para aklama, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk gibi suçlamaları ihtiva ettiği söylentileri konuşuluyor.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum