1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İsrail Uçakları Bu Sabah Yine Gazze'yi Vurdu!
İsrail Uçakları Bu Sabah Yine Gazze'yi Vurdu!

İsrail Uçakları Bu Sabah Yine Gazze'yi Vurdu!

Gazze Şeridi'nden füze atıldığını iddia eden İsrail işgal ordusu uçakları Gazze’ye iki hava saldırısı düzenledi.

11 Şubat 2014 Salı 11:00A+A-

İsrail işgal ordusuna ait savaş uçakları bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bir güvenlik alanına ve boş bir araziye hava saldırıları düzenledi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin edindiği bilgiye göre, işgal ordusu savaş uçakları ilk saldırıyı Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki En-Nuseyrat kentinin kuzeyinde bulunan "Ebu Cerad" güvenlik alanına yaptı. İşgal uçaklarının ikinci saldırıda ise elektrik santralinin arkasında El-Kattavi ailesine ait boş bir araziyi hedef aldığı bildirildi. Görgü tanıkları, hava saldırılarıyla birlikte işgal uçaklarının Gazze Şeridi'nin tümü üzerinde yoğun bir şekilde uçtuklarını ifade etti.

Her iki alana düzenlenen hava saldırıları dün gece işgal kaynaklarının Gazze Şeridi'nden işgal rejimine füze atıldığını iddia etmesinin ardından gerçekleşti. Füzenin Batı En-Nakab'ta boş bir araziye düştüğünü öne süren işgal kaynakları, işgal ordusunun Gazze Şeridi'nden atılan füzeye anında misilleme yaptığını söyledi.

İşgal rejiminde üst düzey yetkililer son günlerde Gazze Şeridi'nden füze atışının durdurulmaması halinde Gazze'ye yeni bir savaş açma tehdidinde bulunuyordu.

 

HABERE YORUM KAT