1. HABERLER

  2. HABER

  3. İsrail Resepsiyonuna Hükümetten Katılım Olmadı
İsrail Resepsiyonuna Hükümetten Katılım Olmadı

İsrail Resepsiyonuna Hükümetten Katılım Olmadı

İşgalci İsrail'in "bağımsızlık" resepsiyonuna hükümetten katılım olmazken; 28 Şubat sanığı Kemal Gürüz ile CHP'den Osman Korutürk ve Kamer Genç katıldı.

25 Haziran 2014 Çarşamba 10:33A+A-

İsrail Büyükelçiliği’nin  "bağımsızlık günü resepsiyonu" Ankara’da yapıldı. Resepsiyona hükümet kanadından kimse katılmadı. Muhalefetten ise CHP'li Osman Korutürk ve Kamer Genç hazır bulundu.

14 Mayıs 2014’de yapılması öngörülen ancak Soma'da meydana gelen maden faciasından dolayı ertelenen İsrail'in bağımsızlık günü resepsiyonu, bir ayın sonrasında Ankara’da gerçekleştirildi. 

Swiss Otel’deki resepsiyonda İsrail, Mavi Marmara olayından sonra Ankara’daki büyükelçisini çekmesinden ötürü maslahatgüzar seviyesinde temsil edildi. 

İsrail’in bağımsızlık günü resepsiyonuna hükümet kanadından kimse katılmazken, CHP’den Osman Korutürk ve Kamer Genç’in katıldığı görüldü. Eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz ve eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın’ın da iştirak ettiği akşama, başta ABD ve İngiltere’nin Ankara Büyükelçileri olmak üzere çok sayıda yabancı misyon şefleri ile diplomat katıldı.

Güvenlik gerekçesi  nedeniyle resespsiyona akredite olan basın mensuplarının kollarına bant takıldı. 

 

HABERE YORUM KAT