1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İsrail Cumhurbaşkanı’nın ziyareti protesto edilecek
İsrail Cumhurbaşkanı’nın ziyareti protesto edilecek

İsrail Cumhurbaşkanı’nın ziyareti protesto edilecek

Mavi Marmara Derneği ve gönüllüleri işgalci İsrail'in Cumhurbaşkanı Yitzag Hertzog’un Türkiye ziyaretini “Ülkemizde Katil İstemiyoruz!” başlıklı basın açıklamasıyla protesto edecek.

08 Mart 2022 Salı 16:01A+A-

İşgalci İsrail, Filistinli ailelerin evlerini işgal etmeye ve masum insanları öldürmeye devam ediyor. Siyonistler; çocuk, kadın ve yaşlı ayrımı dahi gözetmeden saldırılarını sürdürüyor. Zulümle yazılmaya başlayan geçmişine her gün yeni zulümler ekleyen İsrail, 2010 yılında da Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara Gemisi’ne saldırarak 10 kişiyi şehit etmiş, çok sayıda kişiyi ise yaralamıştı.

Mavi Marmara Derneği, Siyonist İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği zulümlere devam ettiği şu günlerde Cumhurbaşkanı Yitzag Hertzog’un Türkiye’ye yapacağı ziyareti, basın açıklamasıyla protesto edecek. “Ülkemizde Katil İstemiyoruz!” başlıklı basın açıklaması, Fatih Saraçhane Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Açıklamada, İsrail’in insanlık dışı uygulamaları, işlediği zulümler ve dünyanın zulümler karşısındaki sessizliği protesto edilecek.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum