1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. İsmail Saymaz'dan Bayraktar itirafı
İsmail Saymaz'dan Bayraktar itirafı

İsmail Saymaz'dan Bayraktar itirafı

Gazeteci İsmail Saymaz: "Türk olduğumuzu duyunca 'Bayraktar' diyorlar. Ben bunu ülkemizdeki iktidar yanlısı medyanın büyüttüğünü düşünüyordum." itirafında bulundu.

13 Mart 2022 Pazar 10:58A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya işgali altındaki Ukrayna'ya giderek çoğu zaman yanlı izlenimlerini aktarırken ırkçılığa da başvuran İsmail Saymaz bu defa yanıldığını ifade etti. Saymaz, "Türk olduğumuzu duyunca 'Bayraktar' diyorlar. Ben bunu ülkemizdeki iktidar yanlısı medyanın büyüttüğünü düşünüyordum." diye konuştu.

Saymaz, Halk TV yayınları ve yazılarında her zaman SİHA ve İHA'ların abartıldığı kadar iyi bir araç olmadığını iddia ediyordu. Gözlemleri sonucu itirafta bulunan Saymaz:  "Batı Ukrayna'da benim gittiğim şehirlerde, insanlar seviniyorlar gerçekten mutlu oluyorlar barışçıl olduğumuzu görünce. Şu gerçekten doğru yani, iki defa karşılaştım.Çok enteresan bir durum. Bayraktar diyorlar. Türkiye'de iktidar yanlısı medya büyütüyor diye düşünüyordum. Lviv'de kamuflaj üreten bir noktada ve bir çevirmede polise denk geldik. Polis hatta dedi ki, "Bizim başka bir silahımız yok." Bu da tuhaftı doğrusu." dedi. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum