1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İsmail Çataklı, Lütfü Türkkan'ın tiynetini gözler önüne seriyor
İsmail Çataklı, Lütfü Türkkan'ın tiynetini gözler önüne seriyor

İsmail Çataklı, Lütfü Türkkan'ın tiynetini gözler önüne seriyor

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Lütfü Türkkan’ın yaptığı paylaşımlar üzerinden ırkçılığın hiçbir ahlaki değer ve vicdan taşımadığını birkez daha ortaya koydu.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 02:35A+A-

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, PKK tarafından açılıp ve sığınmacılar aleyhine provokasyon çıkarmak için paylaşımlar yapıldığı belirtilen sosyal medya hesaplarını tek tek açıklamasına rağmen ırkçılar bu hesaplardan atılan yalan ve iftiraları paylaşmaktan geri durmuyor.

Irkçı İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, daha önce PKK tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarının paylaşımlarını yaymaya devam ediyor.

Türkkan’ın bu paylaşımları üzerine İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bu zihniyetin ahlaksızlığını bir kez daha ortaya koymuş.

İsmail Çataklı açıklamasında Bu hesabın PKK’lı bir manipülatör olduğunu açıkladık mı? Açıkladık Lütfü Türkkan bunu bilerek mi paylaşıyor? Evet bilerek paylaşıyor Bu kamusallaştırma taktiğini fetöcüler mi yapar? Evet fetöcüler yapar Peki Lütfü Türkkan bunu neden yapıyor? Çünkü utanmazın biri! dedi.

catakli-1.jpg

catakli-2.jpg

Lütfü Türkkan gibi ırkçıların Batı’daki ırkçıların metodlarını aynen kullanması gibi kendileri gibi ırkçı olan PKK’nın yalan ve provokasyonlarını da kullanması da normal karşılanması bir durum olsa gerek….

HABERE YORUM KAT

4 Yorum