1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. 'İslam Ordusu Esed Rejiminin Merkezine Tekrar Saldıracak'
'İslam Ordusu Esed Rejiminin Merkezine Tekrar Saldıracak'

'İslam Ordusu Esed Rejiminin Merkezine Tekrar Saldıracak'

İslam Ordusu Komutanı Zahran Alluş, başkent Şam'da rejim güçlerine ait yerleri vuracaklarını belirterek, siviller, diplomatik misyonlar ve öğrencilere askeri bölge, araç ve kontrol noktalarına yaklaşmamaları çağrısı yaptı.

04 Şubat 2015 Çarşamba 01:47A+A-

Suriye'deki direniş örgütlerin İslam Ordusu Komutanı Zahran Alluş, başkent Şam'da rejim güçlerine ait yerleri vuracaklarını belirterek, siviller, diplomatik misyonlar ve öğrencilere askeri bölge, araç ve kontrol noktalarına yaklaşmamaları çağrısı yaptı.

İslam Ordusu Komutanı Alluş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, İslam Ordusu'nun, rejimin Doğu Guta bölgesindeki ilçe ve beldelere bombardımana devam etmesi nedeniyle Şam'da, Esed güçlerine ait askeri karargahlar, kontrol noktaları ile topçu ve roketatarların bulduğu mevkilere saldıracaklarını söyledi.

Halka, mesai saatlerinde dışarı çıkmama çağrısı yapan Alluş, "Şam'da rejim güçlerinin bulunduğu yerleri tekrar vuracağız. Sivillerin, diplomatik misyonlardan, ilköğretim ve üniversite öğrencilerinin askeri bölge, araç ve kontrol noktalarından uzak durmalarını talep ediyoruz" ifadesini kullandı.

Alluş ayrıca Suriyeliler'e, "ikinci bir emre kadar" dikkatlice önlem almaları uyarısında bulundu.

İslam Ordusu'na bağlı birlikler, 25 Ocak'ta, Rejimin Doğu Guta bölgesi ile Duma ilçesine hava saldırılarına devam etmesinin ardından başkent Şam'da birçok bölgeye "Katyuşa" füzeleriyle saldırılar düzenlemişti. 

HABERE YORUM KAT