1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. 38 milyar dolar vergimizi katil İsrail'e verme!
38 milyar dolar vergimizi katil İsrail'e verme!

38 milyar dolar vergimizi katil İsrail'e verme!

Siyonist işgal rejimi, ABD’nin Boston ve Chicago kentlerinde toplanan on binlerce kişi tarafından protesto edildi.

16 Mayıs 2021 Pazar 00:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Londra, Madrid, Roma gibi Avrupa başkentlerinin yanı sıra dünyanın birçok yerinde Katil İsrail aleyhine gün boyunca protesto gösterileri düzenlendi.

Dünyanın birçok yerinde insanlar, birçok devletin aksine İsrail’e karşı harekete geçilmesi çağrısında bulunmaya devam ediyor.

Bugün de gün dönümünün saat farkı nedeniyle geç yaşandığı ABD’nin Massachusetts eyaletine bağlı Boston ve Illinois eyaletine bağlı Chicago kentlerinde İsrail karşıtı Filistin lehine eylemler düzenlendi.

Boston'ın tarihi Copley Square meydanında toplanan muhtelif din ve topluluklardan on binlerce kişi İsrail’in Filistin halkına yaşattığı zulmü protesto etti.

Toplanan kalabalık Filistin'de yaşanan zulme seslerini yükselterek İsrail’in katliamlarını durdurmasını istedi. Geniş çaplı polis barikatları ve güvenlik önlemleri altında toplanan on binlerce kişi meydandaki açıklamalara müteakiben Boston Commons'a doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüş esnasında göstericiler "Yahudiler Soykırımın Tadını Ne Çabuk Unuttunuz?" pankartı taşıdı. Protesto gösterileri esnasında göstericiler: "Özgür Filistin" ve "İntifada" sloganları atarak Filistin’e olan desteklerini gösterdiler.

Protesto gösterisine katılanlar, "38 milyar dolar vergimizi katil İsrail'e verme!", "Bizim vergilerimiz ile asla!", "İşgal altında direniş meşrudur", "Var olmak, direnmektir", "Dünya Filistin ile omuz omuza", "Vergilerimin masum çocukları katletmesini istemiyorum. Sessizliğiniz sağır edici." yazılı afişlerle ABD’nin İsrail’e verdiği desteği telin ettiler.

 

katil-israil-abd-israil-protesto-filistin-abd-1.jpeg

katil-israil-abd-israil-protesto-filistin-abd-2.jpeg

 

katil-israil-abd-israil-protesto-filistin-abd-6-001.jpeg

katil-israil-abd-israil-protesto-filistin-abd-3.jpeg

katil-israil-abd-israil-protesto-filistin-abd-4.jpeg

 

 

katil-israil-abd-israil-protesto-filistin-abd-5.jpeg

HABERE YORUM KAT